Daca ai o baza teoretica, vei invata contabilitatea practic. Cată o firma de contabilitate si cere-le sa lucrezi acolo voluntar. Vreun an. Inveti si meserie si da bine si la CV.
Parintii ma foarte inteleg, ma prea cocolesc chiar, si oi parea de vreo 14-16 ani, dar am 27, 5 :O. Am nevoie de un salariu bun ca sa pot pleca, sa scap de cocoloseala. Am terminat economie, am vazut ca fara experienta nu se angajeaza economist, dar contabil da, chiar daca e contabilitate primara, macar de aici pot urca. In fine.
Contabilitatea primara e simpla Mada, se invata rapid in cateva zile. Invata primara, dar du-te direct pe contabilitatea finala. Aia trebuie s-o inveti tu. Daca nu te ia un contabil pe langa el sau nu te lipesti de o firma de contabilitate e greu. De aia spuneam ca o perioada sa renunti la bani, numai ca sa inveti. In acest moment experienta e mai valoroasa pentru tine decat banii.
Ai rabdare! Invata-te sa ai rabdare cu tine. Dobandirea experientei trebuie sa fie cel mai mare obiectiv acum. Daca nu ti-e teama si nu ai nici o retinere, spune-mi in privat din ce oras esti.
Am un amic in Ardeal la care ma gandeam sa te trimit sa te dea la serviciul de contabilitate sa inveti. Face comert, importuri si distributie. Numai ca e departe de tine. Plus ca am vorbit ieri cu el si spunea ca de luna viitoare vrea sa renunte la contabil angajat, pastreaza vreo 2 fete pentru contabilitatea primara, si apeleaza la o firma de contabilitate. Tendinta in ziua de azi este sa se mearga pe externalizarea serviciilor.
Oricum Alba Iulia este un oras resedinta de judet si chiar daca e cam mititel ai putea cu niste recomandari serioase sa te lipesti de o firma de contabilitate pentru 4 ore de voluntariat. Fara recomandari e cam greu pentru ca se lucreaza cu informatii confidentiale.
Daca reusesti ceva spune-mi si mie, sunt curios cum te-ai descurcat.
Merry24 întreabă: