Ai timp, intre 16 si 26 iulie trebuie sa te duci la liceul la care ai fost repartizat sa depui dosarul, dosarul trebuie sa contina : cererea de inscriere, care ti se da de la liceu si pe care trebuie s-o completezi, apoi copii legalizate dupa certificatul de nastere si cartea de identitate (daca este cazul), adeverinta cu notele si media generala obtinute la Evaluarea Nationala din clasa a VIII-a, foaia matricola pentru clasele V-VIII, de la scoala, si fisa medicala.
Incepand de maine si pana in 26 iulie trebuie sa te inscrii la liceul respectiv. Numai bine!
Ai timp sa mergi sa-ti depui dosarul la liceul respectiv din 16 pana in 26 iulie
dosarul cuprinde : cererea de inscriere, copie legalizata dupa buletin si/sau certificat de nastere, adeverinta cu notele la evaluare, foaia matricola pentru clasele V-VIII( aceste doua sigur le-ai primit de la scoala) si fisa medicala
Pai eu cand am vazut unde am fost repartizata am mers la liceu si m-am inscris..trebuie sa scrii nr de telefon numele nr de telefoane al parintilor..depinde la ce profil esti..pe mine m-a pus sa scriu daca stiu engleza si franceza..nu ii greu..trebuie sa completezi doar niste foi.da oricum iti explica profesorii care is acolo
Detaliile ar trebui sa le afli de la scoala unde ai fost. Dirigintele trebuie sa iti spuna exact ce trebuie sa faci si cum.
Trebuie sa te duci la scoala ta sa-ti iei dosarul si sa te duci la liceul unde ai fost repartizat si sa'l depui
Alexsb20 întreabă: