| gabriela_8989 a întrebat:

Dupa ce termin sc vreau sa plec definitiv in italia. dar am o foarte buna prietena aici. si nu vreau sa o las singura dar trebuie sa plec si in italia ca acolo am parinti. ce as putea sa fac... dau fundita.plz...:-d

Răspuns Câştigător
| SweetPrinces a răspuns:

Sa pleci in Italia la parintii tai, ei iti sunt cei mai buni prieteni ei te vor ajuta intotdeauna cand vei avea nevoie si vor fi alaturi de tine la bine si la rau, si eu nu cred ca ea iti va ramane mereu o prietena buna, parerea mea, iti spun din propia mea experienta, poate iti vei face si acolo prietene happy

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Cum sa alegi intre parinti si o prietena? Sigur ca vei pleca, cu prietena poti sa tii legatura fara nici o problema zilnic prin mess si poate sa te viziteze oricand.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ia-o si pe ea in Italia!

| honeygirl a răspuns:

Sincer si eu sunt plecat in germania si am prieteni foarte buni in romaniahappydar asta e nu am ce sa fachappyia-o si pe ea mergeti impreuna la munca etcbig grin o parere doar

| vyrus3l a răspuns:

Cred ca este destul de mare sa isi poarte de grija.
Oricum puteti tine legatura in fiecare zi prin intermediul messengerului, iar cand vrea poate sa-ti faca o vizita in Italia sau tu sa mai vii prin Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te duci la parinti, si in fiecare vacanta te intorci si stai si cu ea. Tine-ti legatura stransa, pentru ca sunt tot feluyl de metode de comunicare, mail, mess, telefon. Si puteti ramane bune prietene si la distanta.