Daca le ai cu pc-ul alege domeniul IT deoarece asta ar cam fi meseria viitorului. pe de alta parte, si medicina are un viitor promitator, mai ales chirurgia ( daca ti-e frica de sange sau de ace, mai bine nu )
Daca ai inteligenta, afacerist poti sa castigi putin sau poti sa ajungi miliardar
Sa fi aviator. Pentru ca acolo iti risti viata si castigi bani pe merit. Eu asa am auzit
Somer profesionist
primesti salariu -250 lei pe apa -430 de lei pe curent
si ai un bonus de chirie
De arhitesct, de doctor estetician, ginecolog.de avocat,de macelar, de app. orice, dar nu numai banii conteaza, conteaza daca iti place acea meserie, si sa o faci din placere.Bafta! Sa auzim ca vei fi un mare meserias in viitor!
Parera mea este ca ar trebui, in primul rand sa iti placa ceea ce faci,atata timp cat o sa iti petreci o parte din viata muncind macar sa fie undeva unde sa te simpti bine,iar ca bani,arhitect,avocat medic(nu asistent),designer dar nu in Romania,artist(in ce domeniu vrei) sau gandeste-te la ceva ce iti place, poate gasesti o slujba pe acest subiect, sper ca te-am ajutat
Stiu eu! S-a ai lasi pe alti sa te fuuuta si iti iei bani pe merit. si te si caci fara s-a te mai scremi )
Nu conteaza ce meserie ai, ci cat de bun esti in ea. Poti fi un fotbalist--daca joci la echipa locata nu castigi nimic, dar poti sa joci la o echipa mare, si sa castigi mii de euro-- Poti sa fi o prostituata--daca esti una sparta care stai pe centura castigi $200 dar daca esti o dama de companie castigi mult mai mult--. Funda?
Auzi ce meserie ii mai banoasa?detest cand incultii viseaza doar bani desigur...du-te si practica felatia
totElodia întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: