Buna intrebare, cam greu de raspuns. Disecand mai bine fiecare meserie, sa o intorci pe toate partile, cu greu ajungi la o concluzie. Eu una, as tinde sa spun ca meseriile celor care isi risca propria viata. Ca medic trebuie sa ai o tarie de caracter, sa fii foarte bine pregatit psihologic. E evident ca faci tot ce iti sta in putinta pentru a salva o viata, dar din momentul ce totul e pierdut, si inca de la inceput nu acordai prea multe sanse de supravietuire persoanei respective, in ciuda eforturilor, poti sa fi oarecum impacat cu tine. Poti observa ca pana la un anumit punct meseria de pompier/salvamar cu cea de doctor se intersecteaza, ca pompier prezinti ambele riscuri in unele situatii.
Pe langa acele meserii mai sunt si altele: soferii de trailer care conduc multe ore si risca sa ramana adormiti la volan sau muncitorii care lucreaza pe santier si risca sa cada de pe schela, etc.
Stewardeza, nu stii cand se prabuseste avionul, si daca se prabuseste, mori, nu te ranesti putin si gata. zic si eu...
Pey parerea mea toti acesti oameni merita tot respectul meu pentru ca toti isi isca viata intr-un fel sau altul.ei fac niste studii superioare ca oricare om care alege sa faca ceva in viata.ei toti isi risca viata pentru a salva oameni pentru ca pompierul nu exista fra smurd ambulanta fara politie s m d deci toti depind de ceilalti
Dupa parerea mea cea mai riscanta meserie este sa iti risti viata pentru a salva alte vieti!
Y0nut7 întreabă:
strumfverde întreabă:
LanguageMaster întreabă: