| alina14 a întrebat:

E bine ce fac? Eu niciodata pana acum nu am avut o relatie serioasa cu un baiat pentru ca umblu numai cu derbedei (pe parcurs i-am cunoscut, nu pe toti deodata) si cand am chef de ceva il sun pe unul din ei (depinde care este la dispozitie si are timp) sa vina la mine s-o facem... Deja am facut-o cu vreo 5 pana acum. Oare nu e bine ce fac? Nu as vrea sa-mi iasa nici nume de "tarfa".

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, lupta pentru a nu-ti iesi vorbe e pierduta deja. Practic toata viata ta se va desfasura marcat de aceasta adolescenta si tinerete agitata. Va fi greu sa-ti gasesti o relatie serioasa, fiindca deja ai putea infectata cu vreo boala trasmisa sexual (de exemplu HPV) si fiindca orice barbat se va gandi ca si in cadrul unei relatii serioase vei face la fel, vei avea relatii sexuale sportive, cu diversi, fara sentimente. Nu e ceva de condamnat, daca asta e viata pe care ti-ai ales-o, atunci asa vei trai. E tarziu pentru a te mai intoarce din drum, lucrurile facute nu se mai pot schimba. Daca tie ti-e bine asa, nu te lua dupa gura lumii. Nu toate femeile sunt facute sa devina sotii exemplare, etc.

| Flav a răspuns:

Pe mine sincer nu ma deranjeaza ca cedezi asa usor. Promit sa nu te fac tarfa. Hai da-mi numarul ala odata ca e si sambata noapte si deja mi-ai balonat pantalonasii cu postul asta.

nony
| nony a răspuns:

Oricare ai fi, ai o minte bolnava.Frumoase randuri, ai uitat ciudato ca pe aici se mai uita si copiii care iti pot urma ¨exemplara imaginatie ¨?

| sandulache a răspuns:

Pai nu e prea bine ce faci, pentru ca cea ce faci tu e ceva gresait, ca baieti vorbesc intre ei si se lauda cat mai mult, nu trebuie sa le dai repede caderea la pat sa faceti sex, lsal sa rabde sa-l cunosti mai bine si daca crezi tu ca merita iti dai o porti dar nuprea mult ca se invata, ai grija cu cine umbli, bafta.

| Munchkin a răspuns:

Dacă asta vrea să fie o glumă, te asigur că nu e amuzant deloc.
Dacă vorbeşti serios, scuză-mă, dar îţi meriţi din plin statutul de "târfă." Aşa bătaie ţi-aş da de aş fi maică-ta...

| danbnz a răspuns:

Se pare ca esti un pic nimfomana...
E viata ta, faci ce vrei cu ea, dar sa nu te miri ca o sa fii judecata, citeodata, in mod gresit... ca sa nu mai zic altceva, intreb si eu:
1. daca ramii gravida, o sa stii cu cine?
2. daca iei o boala venerica, stii de la cine?
Gindeste-te si la aspectele astea...
De ce sa-ti iasa nume de "tirfa"? Atita timp cit nu ai obligatii fata de cineva poti sa te culci cu cine vrei...
Daca eu ca barbat, ma duc azi cu una miine cu alta, lumea o sa zica ca sint "armasar"... dar tu ca femeie libera de ce sa nu poti face asta fara sa fii catalogata drept "tirfa"? E mentalitatea din ziua de azi, si trebuie sa te impaci cu asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, asta e o incercare de gluma. Unii au luat-o in serios, eu nu o sa fac aceeasi greseala. Unde naiba s-a mai pomenit o pustoaica usuratica, de 14 ani, care sa scrie atat de corect? Nu mai pun la socoteala categoria, ironic aleasa, "Cariera". Asa ca, nene sau tanti care ai postat vrajeala asta, mars in lant. Te puteai stradui mai mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trait sa o vad si pe asta... Gata mai mult ca sigur este sfarsitul lumii. Da scumpa mea, sa fii tarfa este cel mai bun lucru posibil asa ca bucurate din plin big grin
Hai lasa-ne cu glumele oh go on

@Brigaela, esti prea blandahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu vrei sa fii curva de ce dai din casa tot? vad ca ai postat la cariera. ti-ai aleso bine.imbini utilul cu placutul.esti si fericita si castigi si bani si renume. de cu...pardon...tarfa.este vreo diferenta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci cea mai mare prostie din viata ta...Eu nu a-si face niciodata asa cev. i trimit pe toti baietii la masa in...

| pendula a răspuns:

Parerea mea de baiat. e ca o fata daca se f**e cu un baiat cu care nu are o relatie sentimentala ci doar o relatie sexuala aceea fata se numeste tarfa, insa in cazul baietilor e o lauda. e ceva... "cool". Nu cred ca parerea mea contaza. insa o sa ajungi la o varsta cand o sa te uiti in spate. si doar in momentu acela o sa iti dai tu seama daca ai gresit sau nu. Nu uita. avem o viata doar una, traiesteo in asa fel incat sa nu iti para rau de ceea ce ai facut. Daca ai o varsta sub 16 ani. atunci nu cred ca e bine ceea ce faci, cu toate ca multi dintre noi si-au inceput viata sexuala la o varsta frageda, asa e moda mai nou happy. Nu stiu daca e un sfat. bun dar e o parere, e parerea mea tot. si sfatul meu care sper ca o sa te ajute e sa ai grija de tine. Multa bafta alina happy

| roccomato a răspuns:

Normal ca nu e bine ce faci! E viata ta dar ar trebui sa te gandesti sa i-ti schimbi stilu de viata pana nu va fi prea tarziu, ca apoi tu obisnuita azi sa fii cu o persoana maine cu alta, nu vei mai pute sa ai o viata normala sa ai doar un iubit eventual sot va fi imposibil sa te obisnuiesti cu asta. Daca nu vreisa ai statut de tarfa opreste-te acum poate nu e prea tarziu, e viata ta dar gandeste-te ca tineretea e trecatoare.:-)

| fufumicutza a răspuns:

Lol...mai bine ai deveni seriosa...nui bnc e faci potiz primi diferite bolistraight face