Draga alina, fiecare are conceptiile lui despre viata. In mod normal ar trebui sa faci sex cu cel pe care il iubesti. Dar daca tie iti plac mai mult asa numitii derbedei din diverse motive nu am voie eu sa te critic. Atata timp cat nu taxezi nu cred poti fi numita curva, dupa mine. Pur si simplu iti place sexul, lucru perfect normal si derbedeii te atrag mai mult. Faptul ca tu faci aceste lucruri poate fi cauza unor relatii nereusite care te-au facut sa fii o adepta serioasa a conceptii,, barbatii e porci " deci nu are rost sa ma complic in relatii serioase. Sunt si baieti seriosi care merita si o sa iti dai seama de asta peste ani. Cu siguranta cu timpul unele conceptii despre viata se vor solidifica, altele se vor face nevazute si altele vor lua nastere. Daca tie iti plac relatiile pasagere bazate pe sex si nu ai nevoie de o atentie sufleteasca poti continua ce faci. In schimb daca tu faci asta doar din teama de a fi ranita daca te implici intr-o relatie afectiv ar trebui sa te gandesti mai bine. Timpul rezolva multe.
Dar de ce faci asta? eu zic ca nu e bine deloc... unde iti este respectul de sine? demnitatea? eu am facut'o cu un singur baiat, am prieten de o luna si inca nu am facut'o cu el cu gandul ca nu vreau sa par o tarfa. nu stiu cum e sa fi in pielea ta, nu vreau sa stiu, dar ai grija ce faci, caci ce faci nu e deloc bine! nu crezi ca meriti mai mult de atat?
Cati ani ai? sa nu imi spui ca numarul 14 din nickul tau reprezinta varsta ta.
Oricum...pentru un barbat nu e cine stie ce tragedie daca face sex cu mai multe femei... dar daca o femeie face sex cu mai multi barbati i se pune eticheta de "panarama"si o sa te trezesti maine, poimaine ca vin oamenii la tine sa te intrebe cat le iei pe ora.
Parimise in enciclopedie asa ceva are difinitie de (tir...)
dar daca ai afla la urma ca si cu tine sau comportat asa... cum te-ai simti... vezi si tu... (ca dragostea isi ea rasplata!)
Nu e bine ce faci, probabil ca inca nu ai intalnit un baiat care sa iti placa in adevaratul inteles al cuvantului.Problema este ca atunci cand il vei intalni vei avea o eticheta pusa si vei fi tratata ca atare. Abia atunci iti vei da seama de greselile facute dar ...prea tarziu.
Inseamna ca se adevereste vorba aia, decat sa iei toata vaca acasa mai bine cate-un picior cand iti trebuie.
Daca ai 14 ani nu e bine... nu conteaza ca umbli cu derbedei...doar si derbedeii pot iubi :pe... doar ca ar trebui sa te gandesti sa ai o relatie doar cu unu din ei...care vezi ca tine la tine intr-adevar, nu doar ca sa te culci cu el. poti vedea daca ar vrea o relatie in caz ca nu umbla cu cine stie cate fete. ii zici ca sa fie doar cu tine... daca acccepta bravo lui, daca nu e pierderea lui...si gandeste`te ca nu poti toata viata sa faci chestia cu chematu` daca are chef si timp... poti gasi si baieti care sa vrea relatie.
Nu cred ca era cazul sa mai intrebi daca e bine ce faci, pentru ca si tu esti constienta ca nu e deloc bine. Oricum pana la urma e viata ta personala, important e sa-ti doresti o schimbare in bine.
Da e super. dar numai cu 5 ai... facut o?/? hai nu soma .mai repede ca nu faci planu,, 5 pe ora x 8 ore =40 sa faci norma
De obicei derbedeii aia ar trebui sa aiba agenda plina de numere de fete si sa sune sa vada care e disponibila. Nu, nu e bine ce faci, dar pusa intrebarea la categoria cariera...hm
Doamne fereste! Nu esti normala fetito, mai tarziu vei regreta amarnic dar va fi prea tarziu. Daca te mananca asa tare dati cu detetuuuu.
Dar de ce ai pus intrebarea asta la cariera? Ai de gand sa faci "cariera" din treaba asta? Puteai sa pui si pretul si numarul de telefon sau adresa unde te pot gasi. Mai bine puneai intrebarea la amuzante
Buna alina.
Pai ma gandesc ca fie care dintre noi e liber sa faca ce vrea si cand vrea, dar sa iti dati joc de tine insuti asta nu am mai vazut pana acum, daca tu ii faci pe baieti derdebeii atunci noi baieti cum ar trebui sa iti spunem, rampadula sau iama nene in masina ca nu consum benzina, pai daca vreo o data vrei sa ai o relatie, ce faci, crezi ca vei reusi dupa mine nu.paaaa