Chiar nu-i grea deloc, ca tot ce ai de facut este sa inveti sa faci aranjamente florale si apoi sa le vinzi.
Depinde.
Dacă îți vin florile gata făcute și aranjate tu doar sa le vinzi, e ca și orce alt lucru în comerț.
În schimb dacă trebuie tu sa faci ornamente, sa scrii felicitări, sa îngrijești florile.Iti trebuie un pic de talent.
Hai că de la facultatea de Drept ai trecut la croitoreasă și acum la florăreasă... Cred că te deplasezi în sens greșit în carieră.
Zici? fac astia cu florile de a bani
Dacă vrea să devină antreprenor în domeniul florilor e altă poveste. Dar nu pare prea hotărâtă să se implice în ceva. Doar țopăie de la o idee la alta.
Cam da, sincer, habar nu am ce sa fac cu viata mea, noroc ca joi is programata la un psiholog sa fac un test vocational, poate o sa mai lumineze ala la minte. Oricum la Drept is 100% sigura ca vreau sa renunt!
Stiu, pentru ca inca nu mi-am gasit vocatia, dar joi fac un test vocational si atunci o sa fiu mai hotarata!
Bărbații sunt ori soțul florăresei ori copilul ei ori nepot ori cineva din neamul lor.
Ea doar vinde florile
Nu e usoara, am o cunostiinta în acest domeniu. În primul rand cum a spus și freya1, dacă îți vin florile direct buchet sa le vinzi, e usor, dar dacă le faci tu cu mana ta, aranjamente, buchete, ghivece, e greu, ca vi cu mâinile aspre și obosite. Plus, dacă vrei sa fii o florareasa stiuta și profesionista, cum asa ar fi frumos, faci și aranjamente pentru evenimente, mergi sa le pui, sa le aduni, intr-adevar nu e ușor, dar dacă ți plac florile, de ce nu
Alexandru250201 întreabă:
Sebi200000 întreabă: