anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E grea munca in constructii? si care ar fi programul? adica de la ce ora muncesti pana cand, si in ce zile. Si cam ce salariu ai...
Daca a lucrat cineva in domeniul acesta, va rog sa ma informati.

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Am eu un prieten care lucra la un om in constructii pe timp de vara. In fiecare zi ma vedeam cu el pe la 5 seara si imi povestea. Lucra de la 7 dimineata la 4 de luni pana sambata si ii dadea 50-70 de lei pe zi. Depinde acum si unde muncesti, vei conveni tu cu ceilalti programul si ti se va spune ce salariu iti da, nu e peste tot la fel. Ti-am povestit de prietenul meu ca sa iti faci o idee.

| nashparliu a răspuns:

laughing))) nu e grea, daca vr sa lucrezi ca maistru inginer director.se munceste cam de dimineata pana seara, d luni pana sambata, salariu depinde de zona unde lucrezi, sfatu mew ....incearca orice altceva numa constructii nu happy

| WgStefan a răspuns (pentru nashparliu):

Nu e vorba, ca nu ma fac constructor dar o luna din vara asta vreau sa o muncesc, adica sa fac ceva bani ca imi trebuie, si 500 lei daca fac tot e bun. In alta parte unde crezi ca as putea lucra timp de o luna?

| nashparliu a răspuns (pentru WgStefan):

Cauta pe la terase la mare

| WgStefan a răspuns (pentru nashparliu):

M-am gandit si acolo, dar oare cat e salariul? nu am pretentii atata timp cat asigura cazare+masa.