Da, este adevarat...numai ei stiu de ce...doar nu crezi toate zvonurile din ziare
Da, este adevarat...de ce, numai ei stiu doar nu crezi toate zvonurile din ziare...
Rihanna a fost batuta in plina strada de catre iubitul ei, Chris Brown.Incidentul a avut loc acum două zile, în ajunul decernării premiilor Grammy, unde vedeta trebuia să cânte. Din cauza traumatismelor, Rihanna şi-a anulat prezenţa în ultimul moment din motive familiale.Adevărul a ieşit la iveală după ce o publicaţie a prezentat poze care o înfăţişau pe Rhianna bătută. Presa susţine că ea are două "contuzii uriaşe" de o parte şi alta a frunţii, buzele şi nasul însângerate şi muşcături pe mâini şi degete.Umblă vorba pe la Hollywood că Paris Hilton (27 de ani) ar fi fost mărul discordiei dintre frumoasa cântăreaţă Rihanna (20 de ani) şi rapperul Chris Brown (19 ani), după ce moştenitoarea ar fi flirtat cu cântăreţul la o petrecere din ajunul galei Premiilor Grammy 2009, din urmă cu o săptămână, conform publicaţiei OK! Magazine.
Revista americană dezvăluie faptul că la acea sindrofie blonda i-a făcut ochi dulci lui Chris Brown în văzul tuturor. Mai mult, când Rihanna a urcat pe scenă să cânte, Paris s-a dus la Chris, au stat de vorbă, după care au ieşit împreună afară.
Un SMS de la o fostă iubită, picătura care a umplut paharul
Potrivit unor martori, blondina nu se mai dezlipea de rapper. Dându-şi seama ce se întâmplă, Rihanna a stat toată seara cu ochii pe iubitul ei, ţinând-o pe Paris la distanţă. Şi, de parcă nu ar fi fost de ajuns, cântăreaţa a descoperit în telefonul lui Chris un SMS primit de la o fostă iubită. Aceasta a fost picăturJurnaliştii americani şi-au imaginat cum ar arăta Rihanna bătutăa care a umplut paharul, iar din acea seară cei doi au ţinut-o tot într-o ceartă, ce a degenerat într-o bătaie cruntă în urma căreia, potrivit presei americane, Rihanna s-a ales cu răni destul de urâte. Cântăreaţa nu a mai apărut în public de atunci, ea anulându- şi mai multe concerte şi chiar petrecerea de ziua ei, la care avea peste 200 de invitaţi.
După incident, editorii site-ului Tmz. com au trucat o imagine a Rihannei pentru a ilustra cum arată vedeta după ce a fost bătută de rapperul Chris Brown. Fotografia a făcut înconjurul lumii.
Cântăreţul îşi caută altă iubită
Chris Brown, căzut în dizgraţie după bătaia pe care i-ar fi dat-o cântăreţei Rihanna, a făcut recent primele declaraţii referitoare la aceasta, pe pagina personală de pe site-ul de socializare Facebook. Aici, rapperul a postat următorul mesaj: "Vă veţi convinge care este adevărata ei faţă (a cântăreţei Rihanna, n. red.). Credeţi- mă!" În plus, acesta mai scrie că momentan este singur şi îşi caută iubită, făcând astfel prima declaraţie oficială cum că cei doi nu mai sunt împreună.
Da... e adevarat .si cica din gelozie pe cine ...nu stiu undeva am vazut ca scria ca pe cineva iar in alta parte ca...era gelos din cauza alcuiva eu ce sa mai cred ...era gelos si punct! asta e
1 la mana rihanna nu cred ca este curva dupa cum spune tipul ala cristian.2 la mana cred ca a fost o mica cearta intre ei si s-a ajuns la aceasta bataie...sau probabil prietenul ei este prea gelos... ce sa spun... oricum idem andreutz
anonim_4396 întreabă:
Alice180297 întreabă:
SimuDaniela întreabă: