| Andreea_Brandus_1995 a întrebat:

E pe aici vreo persoana care a renuntat la facultatea de Drept sau stie pe cineva care a facut asta, eu in martie mi-am inghetat anul pentru a 2-a oara si simt acum serios ca aceasta facultate nu e pentru mine. Stiu ca am multe posibilitati dupa ce termin, dar ceva ma tine pe loc, am avut si ceva probleme de sanatate(depresie si anxietate la un nivel f.inalt).....Eu acum doresc sa ma transfer de la Iași la Suceava, insa e putin mai greu, nu stiu sigur daca voi fi acceptata etc...

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine renunță la facultate daca nu esti capabilă de ea, nu poti ai probleme de sanatate după cum tu singura spui, cel mai bine cauta sa te tratezi de depresie si anxietate ca cu asa ceva nu este de glumit, degeaba faci facultate daca esti depresiva nu faci față la niciun loc de munca te vor da afara deoarece ei nu vor oameni cu dizabilitati ei nu îi inteleg pe acestia, ei vor oameni apti de munca si sanatosi sa stea 12-14 ore la serviciu. Ce varsta ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andreea_Brandus_1995):

Multa sanatate, mai întîi trebuie sa rezolvi problemele de sanatate ca acelea sunt prioritare nu facultatea, aceea o poti abandona fara regrete. Mergi la un medic neurolog sa te ajute cu depresia, dar de cînd ai intrat in depresie si din ce cauza? Are legatura cu vreun iubit care te a parasit?

| Andreea_Brandus_1995 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Merg deja la psihoatru de aproape 1 an, am facut o greseala ca dupa 7 luni am iintrerupt 1 una dintre cele 2 medicatii. Acum sunt doar putin mai bine si nu, nu are legatura.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andreea_Brandus_1995):

Aici a fost problema nu trebuia sa intrerupi tratamentul fara acordul medicului, il puteai oprii doar daca aveai reactii adverse, altfel daca te simteai bine trebuia sa continui, dar usor usor o sa i ti reiei tratamentul si te vei reface.