Chiriile, mancare si transportul in UK sunt extrem de scumpe. Daca nu cumva te duci acolo sa lucrezi intr un domeniu cu o calificare superioara gen medicina, inginerie banii o sa iti ajunga pentru un trai modest, o chirie inghesuita si cam atat daca vrei sa mai stangi si cativa banuti ici colo
E foarte scump, dar davca lucrezi la o meserie superioara, ai sanse sa castigi bani multi.
Nu te lua după turma care pe 1 Ianuarie 2014 au năvălit în Anglia, nu e acolo raiul, din potrivă viaţa e foarte scumpă şi oamenii se descurcă mult mai rău ca cei plecaţii în restul Europei.
Din pacate acolo am toti prietenii, nu sunt in Londra sunt intr-un orasel southend, cica si-au gasit repede de munca si nu ai nevoie de studii sau altceva. Daca aveam pe cineva in alta parte poate ma duceam in alta parte.
Daca stii ff bine engleza nu vad care ar fi problema in ati gasi un job in timpul scoli......si poti sa trimiti si acasa daca chiar vrei asta. A da fratele meu e in Anglia ii merge ff bine
Daca stii foarte bine engleza nu vad care ar fi problema in ati gasi un job in timpul scoli......si poti sa trimiti si acasa daca chiar vrei asta. A da fratele meu e in Anglia ii merge ff bine