anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este de incredere firma de plasare a fortei de munca in strainatate trading jobs 2000 timisoara? as pleca in spania pe 15 dar nu prea am incredere, sa nu fie cumva inselaciune. as vrea mult niste sfaturi? anca

4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

De ce nu pleci prin AJOFM de ce prin firme particulare. sunt f multi excroci intereseaza te mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Postati anunturi si pe alte site-uri, verificati legalitatea firmei, verificati-l in monitorul oficial dar si asa va poate da teapa, dubioase sunt firmele care cer bani aici in tara, ele ar cam trebui sa-si ia comisionul din contract.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergeti la politia de care apartine strada unde este firma vorbiti cu un politist ca de la om la om, daca firma a avut reclamatii trebuie sa fie cunoscute, bafta. Este de inteles sa va fie teama sunt atatea filiere de racolare pentru trafic de fiinte umane (prostitutie, organe ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru. sfaturi. mi-a cerut comisionul din tara 250 euro. contractul este pe 3 luni in spania la segovia. a spus ca o sa muncim la intretinerea unor plante intr-o hala, doar femei.as vrea sa plec la lucru in strainatate, dar sa stiu ca este sigur.anca