| rodi a întrebat:

Exista facultate de Hair stylist, si unde?

Răspuns Câştigător
| rael a răspuns:

Nu ne dai detalii din ce zona esti, uite niste adrese din cateva orase mari, sper sa-ti foloseasca
consultantul comercial Wella responsabil de Cluj - Calin Lenkei - 0722 303 288. El iti va putea recomanda toate scolile de coafura din zona.

Ovidiu Cristea
Scoala Maviov, str. Fundac Zlataust, nr 4, Iasi
tel 0232/216923

Roxana Oprea
Art of hair
Bdul Revolutiei, nr 44, ap 8 Arad
tel 0722836680

Ilie Constantin
Salon Blondi
str Stirbei Voda 2-4, Bucuresti
tel 021/3140143
www.blondi.ro

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca exista facultate, dar stiu un salon foarte foarte misto, cu niste oameni geniali si foarte sufletisti, care organizeaza scoala de Hair Stylists - www.newandreistyle.ro.

Daca nu reusesti sa dai de ei prin site, da-mi te rog un mesaj si va pun eu in legatura daca vrei mai multe informatii.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca nu exista o facultate, dar este minunat sa faci un curs de specializare

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face doar cursuri si acum poti face cursuri unde vrei tu de ex. iti recomand Joico Wella Londa L'oreal si aici poti face cursuri de culoare. Mai multe te poti interesa, dar te cam consta cursurile.

| LXandro a răspuns:

Eu nu stiu sa existe facultate de hairdesign la noi in tara, dar sunt cursuri pentru asa ceva. Daca esti din zona Sibiu, recomand:
http://tollas.ro/academie.html

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| razvanandrei a răspuns:

Salut Rodi, sunt Razvan Andrei de la salonul New Andrei Style si imi pare rau sa fiu tocmai eu cel care-ti spune adevarul, dar nu, nu exista facultate de hair stylist, cum nu exista nici Academie de Coafura sau de Hair Styling. E drept, mai sunt scoli care se denumesc singure asa dar nu-i corect si isi denumesc cursantii studenti, poate de aici confuzia!

| Sergiu_Marius_Muntean_1994 a răspuns:

Http://www.solent.ac.uk/......tails.aspx

Singura Universitate din Europa care ofera asa ceva...

Întrebări similare