Nu ne dai detalii din ce zona esti, uite niste adrese din cateva orase mari, sper sa-ti foloseasca
consultantul comercial Wella responsabil de Cluj - Calin Lenkei - 0722 303 288. El iti va putea recomanda toate scolile de coafura din zona.
Ovidiu Cristea
Scoala Maviov, str. Fundac Zlataust, nr 4, Iasi
tel 0232/216923
Roxana Oprea
Art of hair
Bdul Revolutiei, nr 44, ap 8 Arad
tel 0722836680
Ilie Constantin
Salon Blondi
str Stirbei Voda 2-4, Bucuresti
tel 021/3140143
www.blondi.ro
Nu stiu daca exista facultate, dar stiu un salon foarte foarte misto, cu niste oameni geniali si foarte sufletisti, care organizeaza scoala de Hair Stylists - www.newandreistyle.ro.
Daca nu reusesti sa dai de ei prin site, da-mi te rog un mesaj si va pun eu in legatura daca vrei mai multe informatii.
Eu nu stiu sa existe facultate de hairdesign la noi in tara, dar sunt cursuri pentru asa ceva. Daca esti din zona Sibiu, recomand:
http://tollas.ro/academie.html
Salut Rodi, sunt Razvan Andrei de la salonul New Andrei Style si imi pare rau sa fiu tocmai eu cel care-ti spune adevarul, dar nu, nu exista facultate de hair stylist, cum nu exista nici Academie de Coafura sau de Hair Styling. E drept, mai sunt scoli care se denumesc singure asa dar nu-i corect si isi denumesc cursantii studenti, poate de aici confuzia!
Http://www.solent.ac.uk/......tails.aspx
Singura Universitate din Europa care ofera asa ceva...