@Alp esti de belea rau de tot http://www.avocatnet.ro/......udii/medii html invatamintul gimnazial=studii minime =8 clase
Din cate stiu eu, meseria de sofer nu-ti cere facultate, ci un permis de conducere. Iar salariul depaseste de obicei 1000 de lei.
Ca sofer sau ca agent de vanzari nu iti trebuie studii, iti spun pentru ca am cunostinte care lucreaza neavand facultatea terminata si unii mai norocosi iau chiar peste 1500 de lei. Normal ca dupa ce termini o facultate esti si mai avantajat, adica ai mai multe sanse la angajare ( teoretic ), dar pana atunci poti incerca asta.
Da exista 1)te deranjezi si faci un curs de calificare (ca nu pomenesti nimic) sa zicem frigotehnist,electrician, instalator.Am o colega care sotul ei este frigotehnist este cea mai eleganta, iar de bani nu duce lipsa. Cursul dureaza 4, 5 luni eu pe sotul meu l-am inscris la ASSD Buc la electricieni dar vreau sa faca si frigotehnie. sunt meserii complementare
Am uitat in sezon frigotehnistul scoate lejer 1000 ron /luna pe linga salariu
Simplu te angajezi ca paznic si platesti din leafa lunar cursul. Probabil tu vrei sa vina toate de-a gata si tu sa nu faci cine stie ce efort pai nu se poate asa.Tu visezi ca Soliman Hadimbul sub plop
Ai dreptate si tu, dar ia uite aici http://www.anunturiagricole.eu/......rural.html Inca o perla @Alp Facultatea =studii medii si liceul ce o fi? dar studiile superioare?
Asta chiar e culmea. Ai doar 12 clase terminate. Nu vrei constructii, nu vrei aia, nu vrei aia, nu vrei aia. Gandeste-te si tu, unde ai vrea sa te angajezi cu peste 1000 si sa nu faci nimic?
Eu zic sa iti cauti ceva usor, sub 800, ca peste 1000 si sa nu faci nimic nu prea gasesti. Munceste si tu ca doar nu o sa mori de la munca.
Bine hai ca n-am chef de cearta. Faci ce vrei. Dar cu aceste pretentii nu ajungi nicaieri.
@Danutza27
10 clase reprezinta studiile minime obligatorii in Romania Urmatoarea etapa e facultatea. Daca el n-a terminat o facultate inseamna ca a ramas cu studiile minime. Iar studiile superioare sunt facultate+master+doctorat. Daca termina doar facultate = mediu.
Oricum, cum au mai zis si altii, poti face cursuri de calificare in diferite domenii care iti plac, de 4-5 luni si incerci sa te angajezi pe baza acelor cursuri.
@BlackRose08 auzi nene la el. Am pus o conditie si el zice 'aia, aia si aia'. Unde vezi tu ca am atatea pretentii? CUM POTI SA TRAIESTI CI 800 LEI sau mai putin?! Poti trai dar nu iti poti face nimic si asta nu e viata.
@Amaya. Varianta buna, carnetul de conducere e un avantaj mare aproape oriunde, atat pentru un job nou, cat si pentru 'mini afaceri' sau ciubucuri. Eu vroiam un salariu de 1000 lei in prezent, nu pe viitor cand foi face x, y si z. Am planuri de viit., cursuri, facultate sau anumite calificari dar cum le poti face fara bani?
Pentru astea as avea nevoie de bani.
@Danutza27 sigur stai la oras, unde ai mai multe avantaje. Am gasit de lucru la oras, chiar destule job-uri dar daca platesc chiria 400 - 500 lei + intretinerea, ma aleg cu nimic.
VREAU TOTUL DE-A GATA? Asta e prima conclizie pe care va bazati.
In momentul in care mergi 3 ani la facultate si lucrezi in acelasi timp, chiar nu dormeam decat 3 - 5 ore pe seara, cateodata si vezi ca te chinui fara nici un folos ce faci?
Tot ce punctati aici e de viitor. Am planuri de viitor dar am nevoie de un job pe moment.
Mai merg pe un principiu: - salariu minim in Romania e pentru cei cu studii minime; - salariul mediu e pentru cei cu studii medii;...
Deci nu se poate sa am un salariu mediu in RO?
Cred ca da electrician supraveghere video, alarme si interfoane se castiga vrea 1500 de lei
anonim_4396 întreabă: