| TheOne19 a întrebat:

Exista meserii in romania cu salariu de 30-40 milioane de lei vechi sau mai mult pe luna? in ce domenii? ce iti trebuie sa ocupi acel post... fara meseria de doctor

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Toti fostii mei colegi de facultate,care n-au plecat din tara, sunt azi in functii de conducere si au salarii cam ca cel mentionat de tine, poate putin mai mari.
Ce-au facut?
Politehnica.
Dar au terminat acum 20 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categorie gresita;intrebarea va fi mutata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tigan. sa vezi ce palate au aia laughing

| Castiel a răspuns:

Soldat, liceul si conditie fizica, salariu in functie de grad

| ateu123 a răspuns:

Concructii trebuie sa ai noroc sa nu te prinda.in rest nu stiu poate parlamentar

| geotechnical a răspuns:

Exista meserii, asa platite, dar iti zic cu mana pe inima eu am terminat politehnica mai precis constructiile si am si un masterat in geotehnica, si chiar am invatat bine undeva in jur de 9.40 cam pe acolo, dar daca nu ai "pile cunostinte si relatii" vei muri de foame pentru degeaba stii ca nu te baga nimeni in seama, asa este in Romania, si nu prea cred ca o se schimbe prea curand, "pentru ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu"- vorba lui Badea, iar in doemniul IT se castiga chiar bine

| frumusikgirl1 a răspuns:

Da...curvalaughing

| claudiu93 a răspuns:

Cred ca una din cele mai bine platite meserii e cea de inginer. E mult de invatat, dar dupa aceea poti face multe lucruri si in plus e nevoie de ingineri in Romania si Europa. Si faci ceva util societatii. Sa nu te faci soldat pentru ca salariul e mult mai mic decat atat. Poate ai salariul asta dupa ce avansezi super mult, dar e foarte greu si in plus, ai putea fi pus sa omori alti oameni care nu ti-au facut nimic si pe care nu ii cunosti. Sa nu faci asa ceva niciodata. Daca vrei sa castigi bine fa-te inginer in domeniul IT, telecomunicatii sau constructii. Si ai si sentimentul ca faci ceva util si interesant.