| cristi a întrebat:

Exista o reteta a succesului?, care sunt ingredientele voastre pentru a avea succes?

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai urechile deshise la tot ce exista in materie de X (cariera ta). Apoi, trebuie sa stii sa filtrezi informatiile si sa ti le insusesti. Fii cel mai bun din domeniu!
E greu sa ajungi sus dar e si mai greu sa ramai acolo, spunea cineva. Pastreaza-ti o relatie buna cu cei din jur, oameni care te-ar putea ajuta la nevoie si care nu te vor sapa cand ti-e lumea mai draga.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, de ex in kriera, in primul rand, trebuie sa fii ambitios si sa nu te lasi batut pana nu obtii ceea ce vrei. dar acum sa nu crezi ca totul va merge perfect; trebuie sa fii pregatit pentru obstacole, sa nu te descurajezi, sa incerci ca gasesti solutzii cat mai eficiente si sa nu te lasi batut in urma aparentei ca "nu pare sa ma descurc, pare prea greu pentru mine, trebuie sa renuntz.etc"in fond de aia sunt obstacolele, ca sa le treci q binewinking.in speranta ca ti-am putut fii de ajutorwinking.big grin

assiris
| assiris a răspuns:

Succes in ce? In cariera, in dragoste, la serviciu,...

| cristi explică:

Succes in cariera in special

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Siguranta pe tine, increderea in fortele tale, pregatirea profesionala cat mai buna, un zambet plin de caldura, o fire optimista a unei persoane organizate si care sa stie meserie. La toate astea se adauga munca, munca, munca... studiu, munca, aplicatie... si iar munca.
In relatiile personale - de obicei e mai usor sa ai succes - este destul sa fii un bun prieten, sa stii sa dai un sfat, sa ai o fire vesela, sa fii o gazda buna, sa stii sa captezi o discutie... Prietenia la greu nu numai la bine.
Cele doua laturi se completeaza reciproc. Am vazut multi oameni care au reusit si pe scara profesionala si pe cea sociala foarte bine aplicand aceleasi principii de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunostiinte, seriozitate, onestitate, constiinciozitate, munca multa.

| psiholoaga a răspuns:

In ceea ce ma priveste, daca fac ceva ce imi face placere, imi iese bine. Asa ca ingredientul e sa aleg lucruri care imi fac placere.

| wizard_cristi a răspuns:

,, Dulce, acrisor si ceva fermecator" laughing

| getutza a răspuns:

Succes...in ce domeniu?!happy Nu stiu daca exista o reteta sau ar putea fi idenfificata... Eu cred ca un om de succes, imbina farmecul interior cu ingrijirea exterioara, pune accent pe persoana lui si ia deciziile cele mai potrivite in momentele cheie... O minte ascutita (guvernata de principii sanatoase), o prezenta placuta, o fire sociabila, saritoare, bine dispusa, calma si totusi ferma si serioasa atunci cand trebuie. are mai multe sanse spre a fii apreciata... Pana la urma succesul asta e (parerea mea)... sa simti ca esti apreciat atat la serviciu, cat si acasa, in familie; sau in societate...

| dani9354 a răspuns:

Da exista.sa ai bani, sa fi iubit, sa ai numa seccese la locul de munca.si sa nu fi avar dupa alte lucruri.

| littleony a răspuns:

Abitie, incredere in tine, sprijinul celor din jur, rabdare cea mai imp, sa continui sa mergi mai departa cu fruntea sus orice s-ar intampla, sa te gandesti de 2 ori inainte de a face ceva, sanate, dragoste, sinceritate, speranta si un gram de inteligenta

| littleony a răspuns:

Abitie , incredere in tine, sprijinul celor din jur ,rabdare cea mai imp, sa continui sa mergi mai departa cu fruntea sus orice s-ar intampla,sa te gandeshti de 2 ori inaite de a face ceva , sanate , dragoste, sinceritate ,sperantza si un gram de inteligentza

| littleony a răspuns:

Abitie , incredere in tine, sprijinul celor din jur ,rabdare cea mai imp, sa continui sa mergi mai departa cu fruntea sus orice s-ar intampla,sa te gandeshti de 2 ori inaite de a face ceva , sanate , dragoste, sinceritate ,sperantza si un gram de inteligentza

| littleony a răspuns:

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La mine, reteta a fost asa: multa munca, invatat de branci+ceva noroc sa nimeresc intr-un colectiv cu oameni extraordinari care m-au apreciat pentru ceea ce sunt si cu un sef cu o inima cat toata planeta asta.

cami
| cami a răspuns:

Ambitie, ambitie, ambitie...hotarare+hatarare, promptitudine si... putere de munca happy

cristian
| cristian a răspuns:

Reteta Succesului

-vointa,
-curaj,
-rabdare,
-fantezie si imaginatie,
-gandire de invingator,
-caracter de invingator.

lolita
| lolita a răspuns:

Munca, munca, munca... da cum nu a dat roade mi-am gasit un iubit cu succes si asa mi-s-au deschin toate portile happy

| cely a răspuns:

DA: munca, perseverenta, vointa, rabdare, exercitiu, munca si iar munca

Întrebări similare