| Cosman a întrebat:

Exista un singur drum catre normalitate si fericire: modelarea unui caracter bun, format din credinte si obiceiuri pozitive, benefice.
In acest sens, am scris trei carti pentru copii si adolescenti.
Care crezi ca sunt caile si strategiile cele mai eficiente, pentru ca acestea sa ajunga la cei pentru care au fost concepute?

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Frumoasa introducerea. Sunt saturat de spam si publicitate, fugi cu comercialitatile.

| Vizitiul a răspuns:

Mai intai sa dispara mahalaua de la tv, iar pe urma sa apareti cu aceste carti!
Cei tineri, aspiranti pe caile vietii, gusta mahalaua!
Nu stiu daca ve-ti avea un succes simandicos, lumea se plictiseste citind (era o generalizare, mai sunt si exceptii infime.)

| Vizitiul a răspuns:

Cosman -valabil in primii ani de viata, degeaba ne trezim sa facem schimbari majore autentice, personalitatea unora este degradata deja!

| Cosman explică:

1.Multumesc april.Esti cu adevarat un expert!
2.Multumesc Flav.Nu permite imprejurarilor sa te inraiasca; daca ai citi carticica mea Intr-o ora intelept ai fi mult mai pozitiv si mai fericit.
3.Multumesc Dany.Criza economica si sociala este doar un efect al crizei caracteriale.Solutia: un efort comun pentru modelarea unui caracter armonic, bazat pe valorile bunului simt, la noi si la copiii nostri.

| Cosman explică:

Da Dany, stiu.Stiu ca suntem victime ale unui "lant educational milenar blestemat"(plin de iluzii, minciuni si prejudecati), stiu ca in jurul varstei de 7 ani formarea caracterului se incheie in linii mari, stiu ca gandurile si obiceiurile sunt extrem de rezistente la schimbare, insa, mai stiu ca sunt o Fiinta Umana care nu mi-am folosit inca nici 5% dintr-un potential nelimitat, care in conditii limita pot fi extrem de flexibil si tenace.Am stiut sa fac o revolutie tehnologica exploziva, am stiut sa fac o revolutie informationala exploziva, o sa invat si o sa fac si o revolutie caracteriala globala exploziva. Existenta speciei umane, normalitatea si fericirea acestei specii este doar la o distanta de cateva zeci de credinte-valoare(elemente componente ale bunului simt innascut, dar din pacate perturbat). Exista o multime de exemple din lumea civilizata, de persoane care si-au schimbat radical viata schimbandu-si gandurile. Daca nu ar fi fost indivizi care sa viseze si sa lupte, sa determine o succesiune de schimbari, salturi, revolutii am locui si acum in pesteri(poate fara cheltuieli de intretinere!)Multumesc pentru provocare. Cu mult respect