| Aberdeen a întrebat:

Facultatea de arhitectură, sau design interior? Care deschide mai multe porți? Doamna mea profesoară de specialitate mi-a spus că designul interior oferă mai multe posibilități, și nu este la fel de costisitor precum arhitectura, unde dacă nu ai suport financiar, este greu să reușești în timpul facultății.
Aștept păreri în cunoștință de cauză. Mulțumesc frumos!

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu am vrut sa merg la arhitectura. Este cam a 3 a facultate buna de aici. Insa am ales a doua presupun. Ma rog. Ideea e ca arhitectura este mai buna, parerea mea.

| Aberdeen explică (pentru DoarBogdan):

Ce ai în vedere când spui că arhitectura e mai bună?

| DoarBogdan a răspuns (pentru Aberdeen):

In partea asta sunt facultati renumite zic eu. Si Arhitectura este printe ele. Sunt multi acolo. Este foarte banoasa sa zic asa laughing
Pe un proiect se castiga foarte bine. Se pun in evidenta calitatile artistice. Si conteaza asta.

| Aberdeen explică (pentru DoarBogdan):

Ca să devii arhitect investești mulți bani, și timp. Facultatea în sine e scumpă, plus că din ce am înțeles ți se dă să faci cam un proiect pe săptămână, care ar putea să te ajungă la câte un milion-două (materialele necesare). Nu mă refeream la rezonanța facultății, și designul și arhitectura sunt okay, dar aș fi vrut să știu care din ele este o alegere mai bună. E greu să intri la arhitectură și să te menții acolo, pe când la design, unde tot e greu, totuși e un pic mai ieftin și mai oportun. Mă întrebam dacă și designerul este bine plătit.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Aberdeen):

Ti-ai raspuns singurawinking
Si da. Designerul este foarte bine platit. Dar depinde unde activezi pe acest domeniu.