| Annelise a întrebat:

Filologie Engleza Intensiv sau Stiinte sociale? Ma feresc de mate. La filologie se da teza la latina, este grea? Ce materii se fac la Stiinte sociale fata de Filologie engleza intensiv? Mentionez ca nu vreau decat la engleza intensiv, nu filologie simplu. funda!

Răspuns Câştigător
| Kassandra1408 a răspuns:

Eu am fost la filo bilingv din acelasi motiv. Latina este foarte usoara si placuta, daca ai un profesor bun. In plus, la teza ai voie cu dictionarul in care iti poti scrie toate informatiile de care ai nevoie. In tezele noastre ni s-a dat de tradus 4 citate si de comentat altul. Nimica toata pe langa teza la engleza laughing
Pana in clasa a 11ea vei avea aceleasi cursuri ca si cei de la Stiinte sociale, dar acolo se pune accente pe logica, sociologie, psihologie, filosofie si educatie antreprenoriala. Cu engleza te vor lasa mai usor. Nu prea e de viitor.
La engleza intensiv eu am facut 3 ore de Basic English ( gramatica, fonetica) 2 ore de pregatire pentru CAE ( listening, speaking, reasing) plus cultura si civilizatia spatiului anglo-saxon, geografie si istoria UK si US. Dar mi-au placut la nebunie big grin

1 răspuns:
| OoOlivia a răspuns:

Eu sunt la stiinte socialehappy Tocmai am terminat cls. a IX-A si iti recomand acest profil...Latina e naspa si unde mai pui ca poti gasi si profi de latina naspasad Stiinte sociale este un profil complex.se bazeaza in principal pe romana, istorie, engleza si logica(in a 9-a)...este un profil lejer happyTi-l recomand cu toata inimahappy