| YinYang_2503 a întrebat:

Foarte greu in ziua de azi iti mai gasesti un loc de munca. Voi aveti probleme in cautarea unui loc de munca? Aveti sfaturi sau idei cum sa obtin mai repede un job? Caut mereu in anuntul telefonic + anuntul.ro + bestjobs si alte siteuri de genul.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Inafara de acele site-uri cauta si in ziarele locale precum si pe site-ul AJOFM din judetul tau, toti angajatorii sunt obligati sa comunice locurile de munca disponibile la aceasta agentie, altfel pot fi amedati. Succes si numai bine!

6 răspunsuri:
| z8 a răspuns:

Cerere si oferta fratelo. Daca sunt zeci de mii de oameni ce pot face acelasi lucru pe care-l faci tu, atunci o sa concurati la salariu ( salariu mic ). Daca esti barosan happy si numai cateva persoane pot/stiu sa faca ceea ce faci tu, atunci angajatorul altfel se va uita la tine ( n-o sa-si mai puna intrebarea : oare gasesc altul sa-mi faca acelasi lucru pe mai putini bani? ). Cauta acolo, ca asa cum a zis cristi202, cine cauta, gaseste. De tine depinde ceea ce gasesti.

| cristi202 a răspuns:

Cauta in continuare. Cine cauta, gaseste. Nu o zic numai eu, ci chiar si Biblia o zice.

| CeaoS a răspuns:

Eu iti sugerez sa faci cate o plimbare in fiecare zi si sa imparti CV-uri.

Răspuns utilizator avertizat
| Beibiiiii a răspuns:

Trebuie sa depui mai multe ceva`uri, uita-te si pe internet si cand iti depui ceva`ul ar fi bine sa te duci personal, intereseaza-te la prieteni/cunostinte/rude, dai o fuga si prin alte orase, merita sa incerci.