| Xixi a întrebat:

Funda! explicati fraza in cel putin doua propozitii : School uniforms have become a hot topic in many areas across different countries.

11 răspunsuri:
| ChitzulescuCojocaru a răspuns:

Uniformele scolare au devenit un articol foarte cautat in multe zone din tari diferite.(trebuia in 2 propozitii :-s?

| FloriNk a răspuns:

Uniformele scolare au devenit un subiect fierbinte în multe domenii diferite si in alte ţări. Eu asa zic ca este happy

| bogdan_7896 a răspuns:

Uniformele scolare au devenit o moda sexy in multe locuri in tari diferite

| bistriteanul a răspuns:

Uniformele scolare au devenit un subiect incitant in toate tarile! Mai pe scurt, toti elevii ar trebui sa poarte uniforma, fara fite sau altceva! Dar depinde de deciziile altora, fiecare cum vrea pana se va lua hotararea finala!

| VORTEX a răspuns:

Uniforma scolara a devenit un subiect foarte discutat in mai multe zone din tari diferite.

| NCeausescu a răspuns:

Pai aceasta "propozitie" se traduce astfel "Uniformele scolare au devenit un subiect fierbinte in multe domenii din diferite tari."
Acum gandeste-te si tu la o explicatie si traduo undeva.eu nu stiu ce iti da tie la scoala!
Bafta! Funda?

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Se referă la faptul că uniformele au devenit un lucru popular în numeroase regiuni din diferite ţări. Îţi trebuie explicaţia în română sau engleză?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și noi îți explicăm ție că, în conformitate cu politica site-ului, nu rezolvăm teme de școală!
Ai priceput?
Pa, pa.

| Xixi explică:

Legiuitoarea : nu draga, n-am priceput. clar? nu inteleg ce te mai obosesti sa scrii. eu doar am cerut parerea unora care vreau sa ma ajute, p ca si eu am facut, dar vezi tu, fiecare comenteaza in felul sau si ma ghindeam ca cineva poate are un komentariu mai bun ca mine! deci concluzia e ca esti cam prosuta, daca nu stii rs la intrebare, te-as ruga sa nu mai comentezi nimic. pa

| Xixi explică:

Prostutza. *** pardon

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună din nou.
Măsoară-ți cuvintele și respectă politica site-ului, ești grea de cap?
Citește aici, http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente și insistă în continuare...
Pa, pa.

Întrebări recente