| donnatella a întrebat:

Funda.
Hello TPU! va rog ajutati-ma si pe mine in legatura cu o decizie. Nu stiu la ce liceu sa ma duc, vreau un liceu ok, nu de inteligenti de aia cu cartea-n brate da nici prostii padurii sa fie copii de treaba, dragutsi ) Cineva mi. a recomandat tudor vladimirescu, spiru... ma refer de licee in bucuresti... funda

Răspuns Câştigător
| TeoriaLuiPytagora a răspuns:

Du-te in Tudor vladimirescu daca vrei sa dai de colegi de treaba... eu am avut un prieten care era in acel liceu si avea niste prieteni super tari. nu sunt tocilari, nici prosti. big grin... Funda?

8 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Ai o imagine total gresita fata de invatamant. Scopul vietii il atingi prin munca.

| corolav a răspuns:

Da' ce, un liceu e ceva pentru distracţie, pentru că ar fi colegii mai naşpa, sau e o instituţie unde te duci în ideea ca să înveţi să te poţi realiza în viaţă ca om? Nu ai văzut în acest an ce dezastru a fost la BAC? Asta pentru că şcolarul pleacă de la ideea că trebuie să facă un liceu iar nu de la aceea de a învăţa. Eu zic mai bine să nu te duci. Ia intră tu pe "Adolescenţi", Artă şi cultură ", " Educaţi şi cultură generală" şi ai să vezi că mulţi sînt cei care îşi dau seama că au nimerit unde nu trebuia, că e greu, că trebuie să înveţe, că să se mute la alt liceu, şi mereu texte de acest fel. Mai întîi trebuie să fii tu conştient că e ceva de capul tău, că vei fi în stare să urmezi un liceu, cam la ce eşti tu mai bun, să te îndrepţi către o astfel de şcoală. Dacă nu, cred că e mai bine să te duci să înveţi o meserie, la o şcoală profesională.

| theBella a răspuns:

Du-te la un liceu bun, unde stii ca o sa devii cineva in viata.succes!

| miky008 a răspuns:

Aooleu.Spiru e liceu de tocilariibig grin d unde atataa.In iuliu maniu si tudor vladimirescu e cel mai khee heeA si in grivitaa:X

| Cosmin86 a răspuns (pentru miky008):

Tocmai ca e liceu de tocilari ar trebui sa-l urmezi. Te intereseaza si ce-o sa faci dupa, nu doar in timpul liceului, doar nu vrei sa ajungi un amarat de muncitor sau un ratat care pleaca in Spania la cules de capsuni

| miky008 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai da mh Cosmin da acum edpinde si ce medie are ea q daca are medie mica nu poate sa se duca in spiru haret pentru ca nu va rezista de cat daca se pune foarte tare pe invatat si din cate a spus ea ca nu vrea intr-un liceu de tocilari nu prea vrea chiar asta.tongue sh apropo in tudor vladimirescu nu iesi un "ratat" care culegee capsunele in afara. pentru ca este chiar un liceu bun. Orcum nu prea mai conteaza in zilele astea ce liceu faci si cate clase ai..Stiu oamenii foarte inteligentii care au terminate licee din astea foarte bune si au ajuns un nimic si oamenii care au terminat un liceu vai d capu lui care acum pot sa zic ca sunt cat de cat khee hee

| Cosmin86 a răspuns (pentru miky008):

Nu vorbeam de tudos vladmirescu, ci in general despre licee bune si proaste.

Stiu ca nu conteaza liceul asa mult, dar conteaza mediul, daca intri intr-un anturaj de idioti ai sanse mari sa devii ca unul din ei, iti spun din experienta ca asta e foarte important happy

| miky008 a răspuns (pentru Cosmin86):

Asta stiu si eu din experienta ca anturaju te strica foarte mult sad Chiar iti distruge viitoru mai ales daca nu realizezi la timp ca gresesti oh go on