Buna
Intai de toate fii increzatorchiar daca la inceput o sa te refuze sau asa insista, insa nu prea mult pentru ca vei parea obsedat.Incearca sa o surprinzi cu mici cadouri.o floare, un trandafir, o inghetata un suc.nu conteaza orice. apoi daca ea iti da vreun semn(adica daca iti accepta cadourile,zambeste in coltul gurii, se inroseste la fata, iti multumeste sau chiar te pupa) continua! invit-o undeva...in oras Bafta:X:X:*
Nu poti face pe nimeni sa te placa, esti ceea ce esti tu fii tu insuti nu trebuie sa te prefaci, sa te dai smechier sau prea inteligent
Fi tu insuti. o vei atrage prin ce esti tu ce te defineste:X
Sincer.daca nu te baga in seama nu mai insista,cel mai bine ar fi sa nu ii dai atat de multa importanta, ar trebui sa nu prea mai vorbesti cu ea decat strictul necesar, pentru ca asa o sa ii atragi atentia.pup fundita?
In primul rand---fetelor, suntem in secolulu 21---conteaza ce fel e fata---nu seduci toate fetele cu o floare---sfaturile mele: in primul rand nu fii foarte insistent si nu te baga in seama cu subiecte care nu au nici un rost [ neinteresante ]---cauta subiecte care i'ar placea si ei [sau daca ai auzit'o vorbind cu prietenele despre ceva de mai multe ori si crezi ca'i place]---daca o vezi uitandu'te la tine zambeshte'i si uite'te in ochii ei---poti face glume [dar vezi sa nu faci din greseala pe seama ei] ---ti'as mai da mai multe idei dar trebuie sa'mi zici varsta si daca e in clasa cu tine [poti da la privat]
Sa o privesti mult, nu foarte insistent, sa ii zambesti, sa te bagi in seama cu ea, sa o intrebi cf, sa o intrebi ce ii place sa faca, ce hobby-uri are... poti sa ii spui ca o placi, nu cred ca va reactiona foarte rau, totusi poti astepta o perioada sa te asiguri ca si ea simte ceva pentru tine in care poti face ceea ce am mentionat mai sus bafta!
Nu poti sa faci o fata sa te placa "la comanda". dar daca i.ai spus asta trebuie sa te comporti normal, sa nu te dai in spectacol, sa faci cate o gluma (unor fete le place asta). Daca fata te place o sa o impresionezi prin comportamentul tau, dar daca nu, nu te mai obosi ca nu are rost.
1.fi tu insati 2. gaseste un subiect de interes comun, dupa ce incepeti discutia o sa iti vina idei
alex1aki întreabă: