anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Ma puteti ajuta cu o intrebare sau un sfat va rog frumos.
Este adevarat ca ar fi cămine in Iasi ce permit găzduirea cuplurilor intr-o camera? Am inteles de la câțiva prieteni cum ca acest lucru ar fi posibil.
Prietena mea cea mai buna vrea sa se mute impreuna cu iubitul... sa stea impreuna la camin pe perioada facultății. Nu au unde sta. Și vor vedea ei dupa. Credeti ca este posibil? Aveti ceva idei? I-ar primi?
Va multumesc!
Scuzati categoria va rog

Răspuns Câştigător
| Stef45 a răspuns:

Daca stii la ce persoana sa apelezi se poate rezolva acest lucru.Varul meu asa a facut, s-a dus la un domn care se ocupa cu caminul si l-a rugat daca ii poate da o camera pentru el si prietena lui si s-a rezolvat.( trebuie si o ''atentie'' ca sa ii spunem asa)

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista camine pentru familisti... daca sunt casatoriti poti primi camera impreuna, altfel nu cred ca se poate... legal

| Nelly07 a răspuns (pentru suntserios):

Se poate, daca sunt studenti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mentionez ca ei vor sa vina in Iasi. Este posibil ...cunoașteți pe cineva? Este vreun cămin

| Ara997 a răspuns:

Caminele din Iasi accepta cazare numai pentru cuplurile casatorite.
alaturi de cererea de cazare se pune copie dupa certificatul de casatorie. asta este ca minele universitatilor DE STAT din Iasi. adica statul nu ofera camere pentru cupluri necasatorite din simplul motiv ca, cazarile is pe sponci si ar fi culmea doi sa fie "intr-o relatie de 2 luni" pe urma isi baga picioarele cum se obisnuieste dar ei ocupa o camera pe tot parcursul anului... in loc sa cazezi doi familisti care se tin de invatat, mai fac si un copil, se mai si angajeaza si asa mai departe.
deci daca vrea cu iubitu cazare la stat, sa-si faca acte, daca nu sa se duca intr-o gazda si "pe urma or vedea ei "... pe la vreo 40 de ani s-or lua si la 50 poate impusca si un copil.
p.s.
1 am fost rautacios, stiu, dar generatia asta nu mai are nici-un plan de bataie totul se rezuma la. or vedea ei ..si tare ma tem ca asa va fi!

| Nelly07 a răspuns:

Da,normal ca acest lucru se permite la studenti, dar nu oriunde.
http://campusest.ro/
http://www.uaic.ro/studenti/cazare/