Ar fi avocat, si poti primi chiar si sute de milioane daca esti o avocata buna si esti cautata.Asa faci facultatea de drept si mi se pare ca iti trebuie cativa ani de curs sau ceva in genul, pana la avocat propriu-zis.
Sau stewardesa, si asta este o munca foarte bine platita, fiindca iti risti viata.
Doctorita, Arhitect de sistem din domeniu IT, consultant software, Chief Finacial Officer sau safety manager sunt doar câteva dintre meseriile care-ţi pot aduce lunar în buzunar un venit care trece lejer de 2000 de euro.
Dupa parerea mea, cei mai bine platiti sunt cei care lucreaza in justitie, procurori, judecatori si avovati. Pentru a lucra in sistem trebuie sa faci facultatea de drept si stiinte juridice.
Nu stiu iti zic dupa parerea mea politist doar 12 clase si ceva facultate de 2 ani dupa aia iesi 1 agent cu salar bun
Si ca o continuare la ceea ce a zis traian... daca faci ceva ce te pasioneaza poti sa castigi bine
Nu trebuie sa te orientezi catre ce mai platita munca. orienteazate catre ceia ce iti place sa faci cel mai mult.
Cel mai bun salariu cred ca este cel de avocat. am auzit ca primesti cateva zeci de milioane pentru o sedinta. insa nu stiu cate facultati ai nevoie
Cea mai platita munca este De avocat si trebuie sa faci facultatea de drept