Este normal sa fii putin derutata in privinta drumului pe care trebuie sa-l alegi; si fiindca e timpul ca deruta sa dispara, incearca sa afli mai multe despre propriile tale inclinatii si capacitati recurgand la niste teste de orientare profesionala care, in functie de raspunsurile pe care le vei da vor indica domeniul spre care ar fi bine sa te indrepti pentru o profesie care sa ti se potriveasca.Pe internet vei gasi o intreaga baterie de teste pentru orientarea profesionala, Numai bine.
Pai afla la ce esti talentata. Ascultati inima, numai ea iti poate da raspunsul. P.S. alege ceva care sa iti placa foarte mult. funda?
Fate cioban ca am cateva oi si nu are cine sa le pazeasca Si acum serios. Ai o foarte mare problema daca ceri astfel de sfaturi pe un site, fie el chiar si TPU. Analizeaza-te, gandeste-te cum ai vrea sa arate viata ta peste vreo 10 ani si actioneaza in consecinta. Si inca ceva, mai important decat ce alegi este sa nu renunti.
DAA.pai chestia e ca au am inclinatii spre orice! Si pot excela in orice domeniu, numai ca imi trebuie putina pregatire! In ceea ce priveste ce mi place si ce vreau sa fac nu stiu din cauza ca nu pot sa aleg, iar @lifeboi.sau cum te o chema :Mai bine pastreaza sfaturile pentru tine daca nu stii sa citesti sau sa intelegi un text!
Oricum,vroiam doar niste exemple de meserii pentru ca de raspunsuri si ajutor de acest gen sunt satula, dar multumesc pentru timpul acordat, inseamna mult pentru mine!