| MarcelinoPanivino00 a întrebat:

Heeelp :-s! sunt la profil de mate info, clasa a X-a si voi prinde bacul din 2012 cu materie transdisciplinara ce cuprinde intrebari din mai multe materii fara a putea alege una dintre ele(chimie, fizica, bio) + ca voi da matematica m1 care am auzit ca este FOARTE grea( cam greu sa ajungi la 5). Nehotararea mea consta in faptul ca nu stiu daca sa ma mut la filo sa scap la bac de matematica, desi acolo voi avea ca materie transdisciplinara (psiho, economie, logica, socio, filozofie). ps: nu sunt hotarata nici pe o anumita facultate, asa ca astept pareri cu ceva reomandari happy

3 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Cum de esti la profil mate -info daca nu-ti place matematica? Pana la urma ce materii iti plac?

| bmcriss a răspuns:

Sa-ti dau o idee : sunt la acelasi profil ca tine cu specializarea bilingv, clasa a X-a.Am auzit si eu de chestia asta dar bacul nu il dai din 15 materii stai linistit(a). O sa se combine materiile mai importante gen chimie fizica matematica biologie respectiv romana.In ziua de azi se pune probleme de bac in felul urmator : 2 orale - romana si engleza/franceza/germana ( specializarea profilului ) si proba scrisa transdisciplinara - matematica, fizica, chimie, biologie-. Nu cred ca in timpul unui oral o sa sara de la intrebari despre romana sau mai stiu eu ce la "how do you do". Si eu sunt destul de nedumerit, profil cu specializarea matematica-informatica sa nu dai bac la informatica si este posibil nici la engleza. Mi se pare o aberatie. Ce-i drept nimeni nu stie sigur vom afla cu cateva luni inainte cum o sa dam bacul laughing depinde de cum isi freaca ministrul din acel moment palmele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa si eu sunt in a xI mate-info si eu ma cam tem de bacu la mate atat nu stiu cum este este greu sau cum?