Premiu iei in functie de mediile celorlalti kolegi. si cared ca stiai asta destul de bine. da ca sa nu jignesc, te felikit pentru note si tine-o tot asa.
Cristinoootza, ai uitat cateva criterii. Trebuie sa te uiti si la mediile colegilor tai si apoi sa te gandesti la ce premiu vei lua. Dupa ce ne-ai spus, cu siguranta vei lua de la mentiune in sus, dar sigur nu stim daca nu ne-ai spus si mediile colegilor tai.
Nu putem şti ce premiu iei dacă nu ştim ce medie au colegii tăi. Spune-ne câte materii ai ca să îţi putem face media generală, dar cred că media anuală a ta anul acesta va fi 9, 97. Felicitări!
Nu putem sti ce premiu vei lua, conteaza si mediile celorlalti colegi... si o sutime conteaza la premiu( stiu cum e)...
Conteaza foarte mult ce medii au ceilalti, asa ca nu pot sa-ti spun din start ce premiu vei lua.De exemplu, eu sunt intr-o clasa foarte buna de a 8a, unde foarte multi au medii peste 9, 50, asa ca nu toti isi permit premiul I.Bafta!
App la mine in scoala pot avea mai multi copii acelasi premiu de la aceiasi clasa!
Asta depinde si cati elevi din acea clasa au medii mai mari ca tine. poti lua premiul 1 sau 2.
Felicitari pentru rezultate! acum depinde, vezi clasamentul din clasa, daca e cineva inaintea ta la medie. Daca diferenta este foarte mica de 1-3 sutimi poti intra la acelasi premiu (daca vrea dirigintele/directiunea scolii). La o medie asa mare se cuvine premiul 1!
Cro1997 întreabă: