Nu trebuie neaparat sa urmezi niste cursuri. Eu sunt fata si sunt dj, si mi-am urmat pasiunea fara cursuri. Poti invata acasa sa mixezi daca imprumuti niste "scule" (aparatura) sau sa rogi un prieten sa te lase sa exersezi, daca cunosti pe cineva cu aparatura necesara. Daca inveti sa prinzi beat-ul si sa le sincronizezi cat mai bine, apoi restul vine de la sine. Nu uita urechea muzicala e cheia! Daca o ai, esti dj, daca nu. nu prea ai sanse. Spor la treaba!
Ca sa devii ce vrei,
1 sunt programe de mixat piese gratis
2 mixezi piese si le pui pe youtube
asta e doar o parere
asa ca, nu critica
Daca ai ureche muzicala inseamna ca trebuie doar sa exersezi. Daca nu ai cum sa iei contact cu aparatura, alta solutie ar fi sa "mixezi" pe calculcator pe programe virtuale cum ar fi : Virtual Dj, Ableton live, Traktor Dj etc. Iti faci un set, apoi il postezi pe un site special cum ar fi : Soundcloud, myspace, mixcloud. Si in urma aprecierilor risti sa te contacteze cineva sau chiar sa iti faci cunostinte dj, ca sa poti ajunge la playere si mixere.
Eu zic sa pui mana pe carte si sa faci ceva cu viata ta, lasa muzica.
Pune mana si citeste chimie, fizica, fa-te doctor, lasa prostiile.
Pai eu sunt si DJ mixez, merg la diferite evenimente si sunt la o firma specializata de dj...si sunt si muzicant cant la saxofon... daca vrei te pot ajuta cauta-ma
Daca vrei eu te pot ajuta...sunt DJ la o firma specializata si mergem la diferite evenimente, unii dintre noi facem si mixaje... daca doresti cautama
sorinaa0 întreabă: