Bună.
Este foarte bine pentru tine şi ţine-o aşa în continuare!
Mult succes.
Pa, pa.
Nu esti tocilara dar nici prea inteligenta (si ma refer la modul tau de gandire).
A fi tocilar nu inseamna fii destept. Inseamna a toci, a da 110% pentru scoala, a nu'ti placea sa iesi ci doar sa inveti si chestii de genul. Toate acest lucruri rezulta un copil inteligent, dar asta este un efect.
Daca tocilar = destept, inseamna ca cool = prost, nu? Inseamna ca toti sunteti cool p'aici.
Este bine, singura iti poti impune sa te ridici la rezultate mult mai bune, totul depinde de tine, deci iti urez bafta
Da este foarte bine.Nu conteaza ce premiu ai luat ci cu ce te'ai ales in cap. Iar pentru liceu nu conteaza premiile ci mediile si examenele deci tai linistita ca e ft bine
Ei e bineeCe vb...asta inseamna ca nu multi au Luat Premiul 2...La fel ca tine, Chiar dac nu esti Tocilara iti faci Treaba de Eleva . las la anul o sa primesti PR.1.Hai ca e bine succes.
Eu am terminat a 8-a si am luat premiul 1.nu sunt tocilara prind ce prind de la scoala si mai citesc de cateva ori acasa si gata.bine ca s-a terminat totul pentru mine[din gimnaziu ca acu incepe liceul]. oricum nu e important ce premiu iei pentru ca asta nu te ajuta in viataci cu ce ai ramas in cap-pentru ca asta e adevarata comoara...multa distractie in vacanta