Buna Si eu sunt tot la Stiinte ale Naturii. Specializarea asta mi se pare cea mai oportuna.Adica ai o gama mult mai larga. Poti alege ce vrei tu pana la urma pentru ca facem orice : de la biologie,fizica, chimie pana la istorie, limbi straine sau stiinte socio-umane. Poti merge mai departe atat la
-Medicina/Medicina Dentara;
-Biologie/Chimie/Fizica;
-Matematica-Informatica;
cat si la :
-Academia de Politie/Academia Tehnica Militara/Scoala de Politie;
-Facultatea de Drept/Psihologie
-Facultatea de Litere/Limbi straine;
Alegi ce vrei tu.Important este sa te hotarasti la timp pentru a mai aprofunda materie.
Mult succes oriunde ai vrea sa mergi!
Nu conteaza liceul sau profilul care il faci. Poti sa termini si SAM, apoi daca ai medie buna poti intra la orice facultate vrei tu.
Majoritatea care se duc la stinte urmeaza apoi facultatea de medicina, sau de fizica/chimie/biologie, insa asta nu inseamna ca nu poti urma alta facultate decat profilul ales. Spre exemplu eu sunt la mate-info insa vreau sa dau la drept. Conteaza ce vrei tu sa faci si mai putin profilul din liceu, insa este adevarat ca majoritatea aleg facultatea dupa profilul pe care l-au urmat in liceu.
Poti merge fie spre biologie-chimie, fie spre medicina sau, spre orice fiindca liceul nu te "oblilga" sa urmezi o anumita facultate - totusi e bine cand esti tot in "ramura" in care ai facut si liceul
anonim_4396 întreabă:
BrokenAngel întreabă:
Utilizator2098765 întreabă: