E greu pentru că biochimia e cam singura materie legata de chimie care se face la Medicina. Cum ei au foarte multa teorie de învățat și sunt obișnuiți să tocească e normal sa le fie foarte greu să învețe reacții și lucruri complicate din chimie când nu au bazele. La unele facultăți biochimia e predată de cineva care a terminat farmacia (cum e la noi) și îi tratează rău și le da foarte greu sa le demonstreze cumva diferența dintre mediciniști și farmaciști (parca tot timpul e o concurență). Biofizica la noi a fost mai mult o chestie de număr de ore decât o materie importantă... La Medicina nu știu dacă se face chimie fizica (oricum daca se face înseamnă că doar in unele părți). Daca știi chimie, sau daca dai BAC-ul din chimie nu-ți va fi așa greu. Oricum, nu e imposibil
Depinde de profesor dar si de ce cunostinte ai tu. Biochimia e ok daca ai bazele, e de invatat dar te ajuta dupa aceea foarte mult. Biofizica e mult mai grea, dar asta e doar parerea mea.
Am nnteles ca biofizica nu se leaga cu cea din liceu
Nu am facut multa fizica in liceu, pe prof nu il interesa, pe noi nici atat si asta numai 2 ani (am fost la filologie in liceu). Cat sa treci examenul poti sa inveti, daca vrei sa intelegi materia e nevoie de bazele din liceu plus invatat.