Pai depinde. Cred ca stii ca este mate-info "normal" si mate-info intensiv. Diferenta e simpla si depinde putin si de liceu. La mate-info intensiv(unde sunt si eu dar a 10 a) sunt ceva mai multe ori de informatica(4/saptamana in clasa 9, 5 in 10 si 6 in 11 si 12 dar poate varia putin). Trebuie sa stii in caz ca nu ti-a spus nimeni ca informatica de la liceu nu e ceea ce faci la generala, ci programare. Iar formatica din generala se va transforma la liceu in TIC(tehnologia informatiilor si comunicarii sau ceva de genu cu 1ora pe saptamana). Alegerea profilului depinde doar de tine. Doar tu stii daca ai inclinatie spre matematica, informatica, partea reala in general sau spre partea teoretica. Daca doresti sa devii manager nu prea ar merge cu profilul asta ci mai mult cu profilul economic; la fel daca vrei sa mergi la ase, pentru ca e profilul de asa natura incat sa te introduca oarecum in ceea ce inseamna management, marketing, economie in general. La capitolul salariu depinde de norocul fiecaruia, de inclinatia pe care o are, rezultatele pe care le are, capacitatea de a se adapta etc; dar mai speri la un salariu bun in Romania? Sincer nici facultatea nu te-as sfatui sa o faci in tara, tocmai in ideea formarii unui viitor te sfatuiesc sa mergi undeva in strainatate, mai ales ca acum bursele pentru cei din tarile din U.E. sunt cu nemiluita si chiar daca nu vei prinde o bursa sunt multe oferte unde primesti si ajutor din partea statului. Dar pana atunci mai este. Ai 4 ani de liceu in care te asigur ca iti vei schimba telurile in ceea ce priveste viitorul loc de munca.
Okay, pe rand.
Mate-Info[neintensiv]:
-inveti fizica, ai 2/3ore pe saptamana
-chimie, iarasi 2ore pe saptamana
-biologie 2ore pe saptamana
-matematica 4ore [destul de multa]
-informatica[1 ora + 1 ora optional[aici profesorul alege daca face info sau TIC]
-TIC, te invata cum sa lucrezi cu calculatorul si programele MsOffice
-romana /cu comentarii la greu.
-engleza, franceza, sport, 2 ore pe saptamana
-geografie, istorie, religie. o ora pe saptamana
-muzica si desen / o ora pentru doua saptamani, parca
Daca e greu? Pfff da, da' nu te pune nimeni sa fii de 10 la toate materiile; Zau chiar nu poti . Depinde si de profesori si de liceu.
Nu stiu la ce te referi prin "manager", suna ceva a economie; Economia nu ma atrage, de-aia am ales mate-info xP.
Ce sa urmezi? Pfff pai aici n-am cum sa-ti raspund.Dai la mate-info daca vrei.ASE-ul il faci daca iti place economia, nah.
Salariu? pff, n'am de unde sti .