Eu cred ca cel mai bine ti s-ar potrivi profilul Real pentru ca am vazut ca cele mai multe pe care le-ai enumerat se aseamana cu acest profil (daca te referi la liceu). La facultatae nu prea stiu.
Nam stat sa citesc peste tot dar eu iti sugerez sa faci liceul agricol si facultate habar n-am daca exista daca exista fa-o pe acea si la final iei fonduri UE si iti faci propria afacere in agricultura
P.S. daca ai o afacere in agricultura nu muncesti tu muncesc alti pentru tine deci cred ca iesi mai in castig
si nici nu-ti trebuie facultate pentru asa ceva
Nu se poate da un raspuns clar daca tu indici 100 de meserii posibile. Daca aria meseriilor ar fi mai restransa, alta ar fi situatia. Stiinte ale Naturii sau Matematica-Informatica ar fi doua variante posibile-luand in considerare care cele mai multe dintre meseriile indicate.
Deci ca sa te faci medic, de orice fel, trebuie sa dai admitere la facultate din biologie si chimie/fizica. Cum tu la uman nu mai faci dintr-a 11-a niciuna dintre aceste discipline, ar fi recomandat sa faci un liceu de stiinte ale naturii/mate-info. Stiu oameni care au intrat la medicina de la sociologie, dar le-a fost mai greu pentru ca trebuia sa se pregateasca acasa si bac nu dadeau la nicio materie care le trebuia.