| apex02 a întrebat:

Hei TPU happy am si eu o dilema. deci big grin imi place muzica, imi place sa cant si ma pricep happy asta ma face fericit insa. eu sunt la un liceu de arte. aici desenam, si asta imi place mult si ma descurt destul de bine. sunt clasa a 9 a si sunt aici din a 5 a. insa nu prea vreau sa fac o cariera chiar daca iubesc sa desenez. aici toti deseneaza. mai putini canta happy ma simt un pic mai special ca restul deci. oare pot face ceva cu asta? m-am gandit sa ma filmez si sa ma pun pe internet. poate sa fac videoblog. sa merg la concursuri de ce nu. iau ore de canto insa. oare asta chiar poate fi o cariera? e chiar asa de usor? nu am fost la o scoala de muzica, nu stiu bazele. oare mai pot acum sa fac asta? daca da. cum? chiar credeti ca as putea? imi doresc succesul pe aceasta tema deoarece imi place sa cant enorm happy cand sunt cu prieteni si cantam ma simt ca si cum as avea o energie speciala ce ma umple de bucurie big grin. ok deci asta a fost, multumesc anticipat pentru raspunsuri si pentru ca a-ti citit. multumesc si echipei TPU ce a creeat site-ul happy faceti o treaba minunata big grin

Răspuns Câştigător
| Syllvyss3160 a răspuns:

Eu cred ca poti si ai sa reusesti daca crezi in ceea ce vrei si faci si dupa cate am inteles eu tu iubesti enorm sa canti si chiar iubesti acest lucru insa mai intai de toate ar fi bine sa pui un filmulet pe youtube.
Iar daca reusesti sa iti faci o cariera in muzica sa stii ca nu e asa de usor pe cat pare.
Cat despre liceu nu iti face griji poti sa te interesezi si de la anul din cls a 10 a poti sa te muti la un liceu de muzica si continui cu facultatea+ lectiile de canto asta e important
ce pot sa iti spun decat mult succes in ceea ce faci si chiar vreau sa aud cum canti.
Deci dupa ce faci filmuletul si il pui pe youtube imi dai si mie link-ul.
Pentru mai multe sfaturi ma gasesti si pe facebook(Syllvyss Ionut Aiftincai) daca ai orice probleme nu ezita sa ma contactezi bafta multa

3 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Inregistreaza-te cand vei canta, cu baza muzicala si fara.Vezi cum te auzi si pe una si pe cealalta, pune pe youtube, dupa care, revino si ne poti cere o parere.

| nescafe720 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate. Daca asta iti place, fa-o. Ar fi pacat. Poate ca nu vei reusi sa vezi rezultate peste noapte, dar cu rabdare sigur vor veni si rezultatele. Cum mai spunea cineva: filmeaza-te. Poate ne dai si noua site-ul sa ne dam si noi o parere (nu avizata, desigur). Iar cu invatatul: se poate orice la orice varsta, doar vointa sa ai. E imposibil ca in tot orasul ala sa nu gasesti pe cineva care sa stie bazele muzicii, sau cauta pe net poate gasesti ceva. Succes si asteptam vezti! :-)

| Ionut_Terraa_1993 a răspuns:

Prea multe intrebari fa un filmulet pune-l pe youtube si facebook si vezi