Eu cred ca poti si ai sa reusesti daca crezi in ceea ce vrei si faci si dupa cate am inteles eu tu iubesti enorm sa canti si chiar iubesti acest lucru insa mai intai de toate ar fi bine sa pui un filmulet pe youtube.
Iar daca reusesti sa iti faci o cariera in muzica sa stii ca nu e asa de usor pe cat pare.
Cat despre liceu nu iti face griji poti sa te interesezi si de la anul din cls a 10 a poti sa te muti la un liceu de muzica si continui cu facultatea+ lectiile de canto asta e important
ce pot sa iti spun decat mult succes in ceea ce faci si chiar vreau sa aud cum canti.
Deci dupa ce faci filmuletul si il pui pe youtube imi dai si mie link-ul.
Pentru mai multe sfaturi ma gasesti si pe facebook(Syllvyss Ionut Aiftincai) daca ai orice probleme nu ezita sa ma contactezi bafta multa
Inregistreaza-te cand vei canta, cu baza muzicala si fara.Vezi cum te auzi si pe una si pe cealalta, pune pe youtube, dupa care, revino si ne poti cere o parere.
Timpul le rezolva pe toate. Daca asta iti place, fa-o. Ar fi pacat. Poate ca nu vei reusi sa vezi rezultate peste noapte, dar cu rabdare sigur vor veni si rezultatele. Cum mai spunea cineva: filmeaza-te. Poate ne dai si noua site-ul sa ne dam si noi o parere (nu avizata, desigur). Iar cu invatatul: se poate orice la orice varsta, doar vointa sa ai. E imposibil ca in tot orasul ala sa nu gasesti pe cineva care sa stie bazele muzicii, sau cauta pe net poate gasesti ceva. Succes si asteptam vezti! :-)
Prea multe intrebari fa un filmulet pune-l pe youtube si facebook si vezi
sorinaa0 întreabă: