Eu sunt la geografie- turism. nu iti trebuie matematica sau chimie. exista putina matematica si fizica, dar ceva normal si usor. si informatica exista. vei invata sa codifici si decodifici harti, sa creezi o harta, sa inveti coordonatele geografice. poti iesi ghid turistic, analist in turism, agent turism, poti lucra in domeniull hotelier, etc
Esti sigur/a ca vrei sa urmezi facultatea de geografie? Te intreb asta pentru ca si eu pana sa dau bac-ul imi doream sa intru la management, dar dupa bac nici nu am mai luat in considerare management-ul pentru ca au aparut mai multe variante mult mai interesante. Daca nu esti sigur/a 100% ca vrei la geografie iti recomand sa nu te stresezi asa mult si sa inveti pentru o nota cat mai mare la bac pentru ca daca ei o nota mai mare decat iti propui, o sa ai si variante mai multe. Dar daca vrei la facultatea de geografie eu iti recomand geografia turismulul pentru ca poti sa iesi ghid turistic o meserie frumoasa cred eu, si chiar daca nu stii matematica o sa iti fie mai greu la inceput in primele doua luni dar dupa o sa te inveti.