| Didi908 a întrebat:

Ce facultate credeti că e de viitor dintre Drept și Medicină? Mă refer la salariu, ușurința cu care poți găsi un loc de muncă după terminarea facultății, beneficii etc. Mi-ar placea sa lucrez in ambele domenii la fel de mult insa aud păreri negative despre facultatea de Drept.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Medicina clar

| alina2k18 a răspuns:

Medicina - gasesti loc de munca relativ usor, salariile au crescutwinking si oricum te poti angaja in orice loc de pe pamant.
Dezavantaje : putin timp liber in timpul facultatii, putin timp liber in timpul rezidentiatului, mai ales daca esti pe o specializare mai... grea, unde faci multe garzi.
Dar daca esti un om calculat, stii cum sa iti faci un program sa mai si iesi si etc. Cert e ca 6 ani + inca 4-5 ani sunt de invatat si pregatit continuuwinking

| mastadont a răspuns:

Dreptul e mai ușor decât medicina și nu trebuie să studiezi atâția ani pentru specializare. Depinde de ce vrei să faci, medicina este un domeniu practic pe când dreptul este teoretic. La oricare din cele două te decizi să mergi îți sugerez să mergi la o universitate de stat, facultățile cu plată mie nu prea îmi inspiră încredere.

| HadesSs a răspuns:

O sa incep cu Medicina, un profesor spunea ca o termini intri la menopauza si mori, adica trebuie sa fii constienta ca e foarte greu la Medicina si trebuie sa te axezi pe cariera, la drept e un pic mai usor parere mea. Pana urma conteaza si ce iti place trebuie sa fi facut pentru anumite lucruri.

| Xena20 a răspuns:

Depinde ce îți place, nu te lua după ce zic unii și alții, trebuie să ți se potrivească in primul rand, daca te duci la medicină că ai auzit tu că medicii sunt bine plătiți dar tu de fapt lesini când vezi sânge ce ai rezolvat, sau daca te duci la drept dar urăști ideea de a sta toată ziua prin tribunale. Deci vezi in primul rand ce te atrage și crezi că ți se potrivește, nu contează ce zic unii și alții.

| Xena20 a răspuns:

Daca ți-ar plăcea ambele atunci incepe cu care crezi că îți place mai mult, oricum ambele sunt meserii bune.