Buna, Alexandra! Poti urma profilul de Stiinte Sociale sau de Filologie! Vei studia matematica doar in clasele a IX-a si a X-a, doua ore pe saptamana, nu vei da teza la matematica si nici BAC la aceasta materie. In liceu, acorda importanta materiilor urmatoare: Logica si argumenatre, Psihologie, Sociologie, Filosofie pentru a avea baza pentru facultatea pe care ai decis sa o urmezi si, in timpul liber, citeste carti de psihologie, carti motivationale si pe masura ce inaintezi in varsta si unii filosofi, te va ajuta enorm! Mult succes iti doresc!
Multumesc carti psihologice am inceput de acum sa caut, si abia astept sa vad cum va fi in liceu :3 si ma bucura gandul ca nu va fi nevoie sa dau teza si bac-ul la matematica
Doamnă profesoară, tot suntem noi „prieteni", la ce poziție vă aflați în topul TPU? Vreau să vă trimit un mesaj, mai exact o întrebare.
Nu stiu nimic referitor la pozitii in clasamentul TPU, insa va rog sa-mi scrieti mesaj privat si va raspund.
Şi eu vreau să dau tot pe psihologie şi sunt la profilul filologie. De matematică scapi în clasa a 11-a. Oricum este adevărat că nu contează profilul pentru a merge pe psihologie dar te va ajuta să te pregăteşti mai bine. Baftă multă
Madycu întreabă: