| Marrythenight a întrebat:

sad eu vreau sa dau la un liceu de coregrafie din Iasi, dar e cam departe de orasul meu. Cu masina faci in jur de 3-4 ore.Nu asta ar fi problema, ci mama. A zis ca mor de foame cu un asa liceu, ca nu am unde sa ma agajez ca si coregarf sa dansatoare si ca nu am sa devin niciodata asa ceva. Imi place enorm sa dansez, asta e visul meu sad dar mi l-a distrus., ma descurajat, si acum nu stiu ce sa mai fac. Plang intr-una sad aveam atatea planuri sad cum sa o conving sa ma lase la liceul din Iasi? sad cica daca chiar vreau, sa las asta ca un hobby. sad si sa fac o alta facultate in paralel. E chiar asa nasoala meseria asta? sad
P.S - sunt dansuri moderne, nu prostii, gen dansuri la bara sau alte minuni, ca sa nu fie de acord...

2 răspunsuri:
| BluishAngel a răspuns:

Hey happy Explica-i ca asta e visul tau, ca nu poti renunta la el si nu il poti pastra doar ca un hobby. Orice alt lucru ai face nu iti va aduce atata satisfactie ca dansul chiar daca nu vei castiga atat pe cat se asteapta ea.Pana la urma e viata ta, nu a ei, sunt deciziile tale si planurile tale. Daca ai talent innascut la asa ceva e pacat sa nu il cultivi si sa te chinui la alta facultate. Explica-i toate astea si poate va intelege.Mult succes happy kiss

| Marrythenight explică:

Angajez * coregraf * scuzati greselile.