Deci e clar că tu ai un vis tare și ai tăi cred că "ce, vei ajunge un greier voiajor cu chitara în spinare", deci bun venit în lumea visătorilor cu muzica, dar mai ales cu chitara.
E ceva divin să cânți la chitară, dacă înveți să cânți la chitară, DAR DACĂ ÎNVEȚI ȘI TE ȚII DE ASTA, crede-mă, ți se rupe de tot. O dată ce înveți să cânți la chitară și să iei permisul să conduci o mașină, părerea mea, dar și să-ți iei propriul job (oricât te umilești acolo, suporți, înghiți) dar după ce ai obținut aceste 3 lucruri te poți pi*a pe toți (îmi scuzi limbajul, dar azi nu sunt în cele mai bune zile ale mele) Deci dacă ai deja 2 din ele în plan, eu una te aprob și jos pălăria.
Nu asculta de părinți, părinții ăștia uneori fac mai mult rău decât bine, tu mergi pe drumul tău. Din nume văd că ai fi fată, deci sfatul ăsta ți-l dau și pentru un bărbat, nu-i place visul tău sau că tu vrei o carieră, aia e, next.
Îmi plac, să știi, visele tale. Mergi pe direcția asta, fie ce or face părinții tăi.
Vei termina scoala, dar vei lua BAC-ul?
Far BAC, subtiri sanse la un loc de munca. Iar tu vrei sa stai in chirie?!
Asculta-ti parintii si invata pentru BAC.
Pe urma te introci la pasiunile tale fara stres.
"Credeți că se poate munci și de unul/una singură stând într-o gazdă/chirie?"
Evident ca se poate munci si trai solo, chiar si din arta. Intrebare e cat de bine vrei sa traiesti si ce vrei sa iti permiti. Poti canta pe strada si o sa faci bani de o paine si niste parizer..si daca asta e tot ce iti doresti de la viata esti in grafic, n-ai nevoie de studii.
Ideea cu arta este ca o mica parte din artisti ajung sa castige foarte bine, in timp ce restul ajung sa isi dea seama ca le trebuie un alt job si o sa isi continue pasiunea pe langa, n-am de unde sa stiu in care grup o sa ajungi tu dar statistic vorbind sansele nu-s de partea ta.
Acum, ai 2 alegeri. Prima ar fi sa inveti, sa te duci la facultate si sa ai o profesie din care sa traiesti, de acolo te poti orienta oricand catre arta/muzica. Daca merge muzica ramai cu ea, daca nu ai un job la care te poti intoarce. A doua e sa te lasi de scoala si sa iti incerci norcocul cu muzica, dar ca daca nu reusesti singurele joburi catre care o sa te poti indrepta vor fi cele de muncitori necalificati..si alea nu-s foarte placute.
Eu zic sa iei bacul si sa dai la o facultate de muzica. Asa te și perfecționezi la cântat, instrument, termini si o facultate. Fara bac in ziua de azi nu ajungi nicăieri...
Dacă chiar ești bună, îți vei îndeplini visul, dar asta depinde numai de tine și de cât de descurcăreata ești! Dar trebuie sa te dedici lucrurilor in intregime