Reprezentant vanzari s-ar putea sa fie aceeasi treaba cu "agent vanzari". Inseamna sa cauti clienti pe teren, sa obtii vanzare. De exemplu, agent vanzari in comert, inseamna sa lucrezi pe teren din partea depozitelor. Intri in magazine si preiei comanda cu ce le trebuie din depozit, apoi transmiti comanda celor de la logistic, care o livreaza. La fel poti reprezenta o societate care face tamplarie, dezinsectie, servicii de date sau altceva. Mergi la client cu oferta, discuti cu el, asculti ce dorinta are el, si faci un contract potrivit pentru el, apoi anunti colegii ce trebuie sa faca pentru client.
Lucrator comercial e legat de magazine, de obicei. Poate insemna vanzator sau ajutor pe acolo. Vanzatorul este de obicei casier, are gestiune si raspunde de ea. Mi se pare ca pana la varsta de 21 de ani nu poti avea gestiune/raspundere.
Lucratori comerciali cred ca sunt si cei care aranjeaza produsele pe rafturi pe la magazinele mari, sau servesc la vitrinele asistate.
Poți căuta pe un motor de căutare definiția jobului pe care îl dorești.
Cr profil avea liceul tau?
Sunt locuri de munca la brutărie daca vrei te iti dau datele de contact de la o fabrica de pâine
Important e sa vrei sa muncești in picioare in caldura munca munca aburi caldura munca munca
Nu teebuie sa știi sa faci nimic
Doar frămânți coca pui in firme bagi la cuptor
Cuptorul suna cand sa copt
Scoti tăvile le pui pe cărucioare
Nu se cere minte multa doar voință și perseverență
Ai luat BAC-ul?
Fiindca multe joburi au ca prima conditie diploma de bac!
Agent de vanzari sau lucrator comercial sunt unul si acelasi lucru: VANZATOR!
La mec donald s se cauta tineri tinere absolventi de liceu sau facultate deci poti depune cv ul tau la mec sau Kfc si ei te vor suna deoarece au nevoie de oameni la vinzare.
Da, am promovat examenul de bacalaureat. Multumesc pentru explicatie!
Felicitari pentru BAC si succes la vanatoarea de joburi!
sorinaa0 întreabă: