Stii cum e? Liceul, oriunde ar fi el, tot la fel e. Acelasi gen de profesori peste tot, aceleasi lipsuri... Ce clasa esti?
Si la profilul economic vei face matematica si poate ca profesorul e la fel de dezinteresat. Si eu am terminat la stiintele naturii, nu mi-a placut deloc liceul, colegii, profesorii. Dar a fost o etapa din viata peste care am trecut. Daca se merita...nu stiu ce sa zic. Sunt de parere ca la absolut orice liceu ori profil ai fi, poti sa urmezi orice facultate in orice domeniu daca esti cu adevarat interesata. Daca decizi sa ramai unde esti, te sfatuiesc sa-ti dai tu putin mai mult silinta si sa rogi un coleg/o prietena care se pricepe la matematica si sa va intalniti o data la cateva zile si sa-ti mai explice. Mai este si varianta de a incerca acasa singura sa gasesti conexiuni intre probleme si atunci sa-ti faci singura un fir logic de rezolvare a unei probleme. Daca decizi sa te muti la alt liceu, iti doresc mult succes. Noi, eu nu-ti pot spune ce sa faci, dar iti pot spune parerea mea. Consulta-te si cu parintii si spune-ti lucrurilor pe nume. Trebuie sa ai in vedere faptul ca daca mergi la un alt liceu despre care tu ai auzit ca e bun, nu inseamna ca acolo toate sunt roz si toti profesorii minuntati si stiu sa-si faca bine treaba.
Poate mai degraba gaseste o modalitate sa te muti la o alta clasa sau la un alt liceu cu acelasi profil, sa ai prof ca lumea. se stie ca pana la urma profii au o contributie foarte mare la cariera pe care ne-o alegem, deci la viata noastra. eu am avut o amaraciune de prof la mate. exact ca al tau, habar n-avea sa predea si sa explice, si-mi pare tare rau ca nu m-am mutat la alta clasa, am ascultat pe unii si pe altii ca lasa ca daca vrei sa inveti, inveti oriunde. aiurea, nu-i asa! la economic poate s-o face mate, dar mie mi se pare ca nivelul liceului e mai slab decat al unuia la care esti tu. deci mai degraba incearca sa te schimbi la acelasi liceu la o clasa cu profi buni, esti acolo si poti afla de pe la colegi ce si cum, si cat mai repede, pana nu pierzi de tot startul si atunci te muti degeaba. pentru ASE sau management, care-i tot in cadrul ASE, o sa-ti trebuiasca mate, cu mate ai avea mai multe sanse de facultati bune, deci nu te lasa, fa-ti viata asa cum o vrei!
sorinaa0 întreabă: