Din moment ce fac o facultate de Comunicare şi Relaţii Publice, evident că mie mi se pare cel mai bun job cel de manager la Resurse Umane. Despre celelalte două n-aş şti ce să-ţi spun, dacă ai talent la desen, poţi alege să devii designer ( dar trebuie să fii conştientă că va trebui să munceşti mult până să devii cunoscută şi să vii mereu cu ceva nou ), iar dacă îţi plac biologia şi chimia şi nu te sperie ideea că vei învăţa foarte mult timp de 5 ani ( cu posibilitatea să nu te angajezi imediat după că doar trăim in România ), alege Farmacia. Nu ştiu ce şanse ai ca farmacist în străinătate, ca medic da, dar ca farmacist mă cam îndoiesc. Acum depinde foarte mult de aptitudinile tale, dacă ai un talent real la desenat şi simţi că poţi revoluţiona lumea modei, o carieră de designer vestimentar îţi va aduce mulţi bani şi faimă. Şi ca manager în Resurse Umane poţi câştiga mult, dar trebuie să te implici încă din timpul facultăţii în diferite proiecte, internshipuri sau ONG-uri. Pentru fiecare domeniu trebuie să munceşti mult, însă atunci când îţi place şi te pricepi, totul pare mai simplu decât e de fapt.
Eu personal invat acum ca design vestimentar si imi place la nebunie)si trebuie sa ai talent)sa stii ca designulvestimentar si croitoria sunt unele dintre cele mai intrebuintate meserii in lume))consider ca in strainatate sunt mai multe sanse sa iti realizezi visul...si daca nu iti place sa te plictisesti jobul asta e exact pentru tine! pentru ca mereu vei avea de realizat noile tale idei si vei calatori in lumea intreaga la noi prezentari de colectii! succes
Buna,
Cele 3 joburi sunt foarte diferite si iti trebuie studii foarte diferite, deci e bine sa te gandesti ce iti place. In afara se pot transfera doar anumite joburi care sunt comune indiferent de legislatie. De exemplu medic esti peste tot, insa Manager de resurse umane mai greu pentru ca trebuie sa inveti legislatia unei tari de la zero. Designer vestimentar cred ca e cel mai simplu daca ai talent, si poti face asta si in alta tara, este transferabil.
blackeyes90 întreabă:
Diaste întreabă:
sorinaa0 întreabă: