Hmm trebuie să stai mai mult să-ți faci un plan cât de cât realist. Mă gândesc mai mult pe plan financiar acum... Să faci o facultate de limbi străine aici și apoi te duci in altă țară să faci un curs de actorie? Dacă o să ai posibilități, sigur, nu e imposibil. Încearcă totuși înainte, să iei câteva cursuri de actorie aici, să vezi dacă chiar îți place asta. Ai mai incercat până acum să joci in piese, la scoala sau ceva? Dacă îți place și consideri că merită să investești în visul tău, continuă!
De ce nu încerci o facultate de teatru (actorie)?
Iar in priviința limbii, dacă ești acolo, vrei sau nu, o sa iti perfecționezi limba, mai ales pentru că ai cunoștințe. Mereu e loc de mai bine când e vorba de o limbă străină.
Daca faci o facultate de actorie si de limbi straine intr.o alta tara asta nu inseamna ca o sa ai succes in America sau Marea Britanie pentru un rol in vreun serial. E de ajuns sa.ti doresti sa faci ceea ce.ti place ca sa iti poti indeplini visul si s afaci tot ce tine de tine pentru a ajunge unde iti doresti. Ideea ta nu e rea, fa-o sa mearga! Sunt destul de multe diferente intre EN US si EN UK. In engleza americana present perfect este mult mai putin folosit si este inlocuit de past tense, in EN US verbul to have - a avea, in forma sa de verb de sine statator, nu de auxiliar, de multe ori este inlocuit de have got, datele se scriu altfel, diferente de cuvinte, de ortografie, terminatii, locul adjectivelor, etc.
Ps. Sincer nu cred ca toti actorii pe care ii vedem noi in seriale au absoluvit vreo facultate de actorie.Actoria e ceva intens, poti sa te gandesti la teatru cand spui actorie in niciun caz la serialele americane.
Asa si ce vise mai ai? sa ajungi pe luna? tintesti foarte sus si nu cred ca se intampla adica cati actori merg la hoolywood sa isi incerce norocul si nu reusesc.Nici in europa nu e mai usor ai nevoie de multe sa devi actor. Diferenta este ca engleza britanica e mult mai grea( accente cuvinte cu alta pronuntare si alt sens) fata de cea americana atata tot ca mai au ei in anumite state niste accente tampite unde va fi mai greu sa intelegi.
anonim_4396 întreabă: