Poncho joaca in Camaleones telenovela difuzata pe acasa si foarte frumoasa, cu poveste interesanta. Dulce a terminat filmarile la "Verano de amor" si se ocupa in prezent de cariera muzicala. Anahi a scos un clip " Mi delirio" care a fost difuzat si la noi. De Cristopher auzisem ceva de faptul ca a regizat un film si ca vrea sa se ocupe in continuare de acest lucru. Maite cu telenovelele, are mare succes, cea mai noua fiind "Mi pecado". Singurul care a disparut complet este Christian.
Anahi scrie o carte despre RBD
Anahi a inceput sa scrie o carte in care va dezvalui experientele sale in grupul RBD, informeaza adnmundo.com. Ea a marturisit ca a luat aceasta decizie dupa ce o persoana ce nu a avut niciodata contact cu trupa a publicat o biografie fara autorizatie.
Colegii ei Christopher Uckermann si Dulce Maria au anuntat si ei zilele trecute ca pregatesc cate o carte in care vor povesti intamplari pe care le-au trait ca membri ai trupei RBD.
Anahi a declarat ca in lucrarea ei se vor regasi detalii referitoare la inregistrari, la albume si telenovele, dar si la relatiile cu Christopher si Alfonso Herrera.
Cartea lui Anahi va iesi pe piata inaintea celor pe care le scriu Dulce Maria si Christopher, conform adnmundo.com.
Am fost si voi fi mereu fan RBD dar nu prea am avut timp sa ma interesez de soarta lor. Ar fi fost frumos sa nu se fi despartit.
Eu regret enorm de mult ca s-au despartit Imi placeau atat de mult melodiile lor Si acum imi plac
Impreuna erau o trupa minunata
Nu mai stiu nimic de ei Dar poti cauta pe net Gasesti acolo informatii
Nu am fost fan!:-& dar recunosc ca ma mai uitam dimineata la reluare plictiseala
Anahi s-a dedicat muzicii, va veni in Romania pe 13 martie, Poncho a terminat filmarile telenovelei Camaleones, Dulce Maria se pregateste pentru inregistrarea unui album solo, Christopher si Christian lucreaza la albumul lor solo, iar Maite se dedica telenovelelor. Eu sunt un mare fan RBD si imi pare rau ca s-au despartit... dar asta este . @malvynutza2, stirea aceea cu cartea scrisa de Anahi este din 2008, iar Duce Maria deja si-a publicat cartea care se numeste "Dulce amargo" .
Anahi e in turneu de promovare a albumului "Mi delirio", o sa vina si in Romania in 13 martie.
Christian Chavez pregateste un album. Uite aici prima piesa aparuta pe net -> http://www.youtube.com/watch?v=FWyBDtB9W8k&feature=player_embedded
Poncho - are tot felul de proiecte. Uite-te pe acasa la "cameleonii" daca vrei :D [ iti spun eu ca e tare :)) pentru ca l-am vazut pe net deja;;)]
Christopher Uckermann - pregateste si el un album. Primul single este "Light up the world tonight " -> http://www.youtube.com/watch?v=xSbNw4MRxA0
Maite Perroni a inregistrat si ea o melodie noua, pentru genericul telenovelei "Mi Pecado", dar deocamdata nu a declarat nimic referitor la vreun CD.
Dulce Maria a inregistrat deja doua melodii dupa destramarea RBD: una pentru genericul telenovelei `Verano de Amor`, iar cealalta a fost varianta spaniola a piesei `Beautiful`, in colaborare cu Akon.
Deci. Poncho a zis ca se axeaza numai pe actorie. Joaca in Cameleonii (zilnic, pe acasatv de la 19:30). Anahi a continuat cu cantatu' si a scos chiar si un album "Mi delirio". Acum, Dulce lucreaza si ea la un album in care l-a "corupt" pe Poncho sa inregistreze cu ea o melodie, chiar daca el se lasase. Se spune ca roscata se va intoarce in forta. Maite spunea la un moment dat ca vrea sa petreaca mai mult timp cu familia si abureli din astea. Despre Christian si Christopher nu stiu nimic. Se zicea ca si ei or sa continue cu muzica.
Apropo, ca tot vorbeam de Anahi. Va concerta in Romania in martie... Ma intreb daca vor arunca romanii cu rosii dupa ea, ca se intoarce la noi fara cei 5 rebeli.
Sper ca te-am lamurit cat de cat despre viataa lor.
Poncho joaca in Camaleones
Anahi scrie o carte despre RBD, si o sa vina in Bucuresti, a scos melodia "Mi delirio"
Dulce Maria se pregateste pentru inregistrarea unui album solo si cartea a scos-o in 2009
De restul nu stiu
Nu este adv!
daca Anahi ar fi scris o carte dspre Rbd ar fi facut publca aceasta stire!
Pai, pentru a stii mai mult despre cariera lui Dulce ii poti vizita siteul:http://youtube.com/dulcemarialive
aici isi publica toate demourile
Maite a fost numita recent regina telenovelelor
Anahi si'a scos albumul,, mi delirio" iar pe 13 martie va veni in Romania, Concertul fiind la Sala Palatului
Christin mai are f putin si isi scoate albumul, si va incepe un tour in Brazilia
Christopher va ajunge in Romania in vara[sau in aprilie]
iar Alfonso se bucura de un succes enorm cu telenovela Camaleones.
Da stiu...christian si-a lansat albumul almas transparentes, si acum e intr-o serie de concerte.Anahi scrie o carte despre RBD, Christopher si-a lansat melodia,, Viver Sonhando'', Dulce a scris niste carti si acum isi face si ea album solo, Maite s-a dedicat telenovelelor, poncho joaca in cameleonii (camaleones)
Costyn162 nu ai habar de nimic. daca te-ai uita mai des pe internet ai vedea ca Christian Chavez si-a lansat albumul "Almas Transparentes" cu care are foarte mult succes si continua cu actoria. Se auzea ca va juca cu Dulce Maria intr-o telenovela, ei fiind protagonistii.Anahi si-a lansat albumul "Mi Delirio". Christopher lucreaza la albumul sau si in paralel filmeaza serialul "Kadabra", Poncho s-a dedicat actoriei, momentan este in Africa de Sud la Campionatul Mondial, Dulce Maria isi lanseaza albumul "Verano", iar Maite s-a dedicat actoriei.