| Aandr33a a întrebat:

Heii ..stie cineva daca tatuajele pot influenta la angajarea ca asistent medical? Stiu ca medicii nu au voie sa aiba si as vrea sa-mi fac unu'. Fundaaa happy

Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

Tinere e vorba de alte lucruri nu aspect laughing) toti care au tatuaje sunt considerati INFECTATI( stiu ca nu e adevarat) de accea nici sa donezi sange nu potiwinking mai citeste inainte sa dai informatii eronate. Banuiesc ca si medicii nu au voie, deoarece trebuie sa fi "clean" si prin interiorul corpului tau. Asta e o gandire veche/demodata dar nu avem ce sa facem.
@Aandr33a intreaba un medic cel mai bine, nu te lua dupa x si y

2 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Daca iti faci un tatuaj micut si decent, gen o inimioara, o steluta, numele cuiva drag, nu cred ca va afecta. Plus de asta, medici sunt imbracati. si nu vad cu ce ar putea afecta o interventie.
Daca nu exagerezi cu marimea tatuajului nu cred ca e ceva grav. Acum sa nu-ti faci un dragon pe tot spatele... sau un sarpe pe toata mana, sau alte chestii d-astea. Ti-am zis, ceva mic nu strica, pana la urma, cum a spus Johnny Deep, corpul e un jurnal, si poti scrie pe el cu tatuaje... imprimand simboluri care-ti aduc aminte de anumite momente frumoase din viata.

| Ineys a răspuns (pentru SasNetRomania):

Stiu ce vrei sa zici, dar stii foarte bine ca medici sunt bine "sigilati" sa zic asa, deci nu vad unde ar fi problema... Au costumul special, plus masca la gura. Deci cum s-ar face legatura dintre cele 2 organisme? prin flegma nu are cum, ca doar are chestia aia la gura. Transpiratie nici atat.

| SasNetRomania a răspuns (pentru Ineys):

Tinere e vorba de alte lucruri nu aspect laughing) toti care au tatuaje sunt considerati INFECTATI( stiu ca nu e adevarat) de accea nici sa donezi sange nu potiwinking mai citeste inainte sa dai informatii eronate. Banuiesc ca si medicii nu au voie, deoarece trebuie sa fi "clean" si prin interiorul corpului tau. Asta e o gandire veche/demodata dar nu avem ce sa facem.
@Aandr33a intreaba un medic cel mai bine, nu te lua dupa x si y