Buna. Si eu sunt pasionat de fotografie. Nu stiu de unde esti ca sa-ti recomand niste cursuri. De exemplu in constanta sunt cursuri de arta fotografica la scoala populara de arte. Si mai exista niste cursuri de la revista Photomagazin, care se organizeaza trimestrial. Dar trebuie sa detii un aparat performant ( nu din acela la 300 -500 lei), trepied si foarte multa pasiune. Daca esti talentata, indeplineste-ti visul
Poti urma o cariera in fotografie, de ce nu? Inscrie-te la cursuri (o sa coste ceva, va trebui sa dai bani pe echipament performant - daca nu ai deja), intereseaza-te ce alte studii trebuie sa faci (am impresia ca pe la Universitatea de Arte au sectie unde se studiaza si fotografia) mergi la concursuri... Profesii pe care le-ai putea avea, care implica fotografia: ai putea sa iti deschizi propriul laborator foto (de exemplu eu sunt extrem de interesat de laboratoare unde se proceseaza analog prin metodele clasice), sa fotografiezi la evenimente, sa colaborezi cu publicatii, sa fii jurnalista, sa ai la randul tau o scoala foto. Un arhitect trebuie sa fie si un bun fotograf. Dupa parerea mea chiar orice artist plastic trebuie sa fie un bun fotograf. Exista un banc care spune ca cea mai simpla metoda prin care poti face bani din fotografie e sa iti vinzi aparatul foto, dar eu nu recomand nimanui sa urmeze o profesie care nu ii place. Daca faci fotografie de performana, faci bani. In orice profesie "de viitor" (pe care o faci ca sa te afli in treaba), daca nu esti bun, salariile sunt mici. Si daca nu iti place, nu prea ai cum sa fii bun.
Eu le-am pus deocamdata pe facebook.Curand urmeaza sa mi le pun pe blog si deviant art.
http://www.facebook.com/miiruna#!/miiruna
Toni1p000 întreabă: