Aceasta trebuie sa fie un hobby, si nu o meserie.
Ar trebui sa te indrepti spre un profil ca medicina, arhitectura, designer interior, si de ce nu, in vastul camp al computerelor: IT.
Dupa ce vei ajunge pe picioarele tale iti poti crea un mic studio acasa, unde sa-L poti lauda pe Dumnezeu cu vocea ta. Apropo, poti fredona piesele din playlistul meu?
Nu conteaza cum arati sa poti fi cantareata, trebuie sa ai voce buna, sa stii sa canti si sa apari la o emisiune precum romanii au talent sau vocea romaniei probabil si xfactor ar mai fi o emisiune buna, altfel nu te poti face cunoscuta!
Cred ca este greu sa-ti dai seama ce ai putea face! trebuie sa canti mai fata, ce ai putea face? trebuie sa ai voce. Parerea mea despre tine vazand fotografia ta este ca n-o sa-mi dai funda! )))
Trebuie sa ai voce si ureche muzicala. unde vrei sa ajungi? crezi ca tot ce zboara se mananca.
Daca vrei sa devi cantareata atunci trebuie safaciore de canto! Apoi te duci pe la vreo emisiune TV unde sa te vada lumea cu talentul tau! Atunci o sa fii chemata la case de discurii si asa poti deveni cantareata
Anonim240 întreabă: