anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helăăăău. Ce faceţi?
Stau şi mă gândesc de o săptămână la ce profil să mă duc. dar şi la viitorul meu. Mi'ar plăcea sa devin arhitect(ă) dar nu ma pricep deloc la desen. sau designer de interior. Pe de altă parte, îmi place şi meseria de profesoara. deşi nu e ceea ce aşteaptă de la mine. Mă gândesc să dau la drept pe viitor. dar pot face ceva pentru a ajunge arhitect? Mă pasionează. Chiar am urmărit emisiuni cu aşa ceva si m-am documentat şi. mai si desenez doar ca. nu prea bine. oh go on. Ca să intru la arhitectură ce trebuie să ştiu? Desen? Matematică? Sau la avocatură. Rog seriozitate - :3

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pentru arhitectura mergi la mate info iar pentru drept la filologie. Decide-te ce vrei sa faci intre astea 2. Nu stiu ce sanse ai daca nu te pricepi la desen, e destul de mare bataia pe piata.

| Anonima60 a răspuns (pentru Adry05):

Da. Oricum româna e favorita mea, doar că eram indecisa. Mulţuuu.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Arhitectura fara sa stii foarte multa matematica si desen, nu se poate. Poti incerca la drept, dar la stat, chiar daca tara-i plina de astfel de absolventi care nu profeseaza ceea ce au invatat, cu exceptia celor foarte buni.

| Anonymní a răspuns:

Hey. Hai sa iti spun un lucru... Dumnezeu ne-a inzestrat pe fiecare dintre noi cu un talent. Toti avem cel putin un talent al nostru, iar "treaba" noastra e sa ne dam seama de acel talent si sa excelam in cadrul acestuia. Daca vrei la drept, trebuie sa stii ca ai foarte mult de invatat. In liceu, ar fi cel mai bine sa mergi la filo, daca vrei sa urmezi dreptul, insa o sa ai foarte mult de citit. Daca vrei la arhitectura, mate-info, insa ai de invatat foarte mult la matematica, in plus ai nevoie si de talent la desen. Horataste-te care dintre aceste pasiuni te-ar avantaja pe viitor, si apoi decide.
Bafta happy.

| Anonima60 a răspuns (pentru Anonymní):

Mulţuu. Păi sincer, cred că ma pricep la cântat, dar nu am de gând să încerc sa fac o cariera din asta. Mă bucur că mi'aţi răspuns. Mă ajuta enorm.